Wat betekent het getal 10:10?

Zie je de tijd van 10:10 verschijnen op je horloge of klok? Weet dat cijfers altijd een boodschap in zich dragen. Zo kan het zijn dat engelen met je communiceren.

Wat is de boodschap achter het getal 10:10?

Het zien van 10:10 staat voor de goddelijke leiding van engelen. Ze vragen jou om je gedachten te veranderen. Er komen grote veranderingen aan. Vraag om de hulp van je engelen om je in gedachten te ondersteunen. Veranderingen kunnen spannend zijn. Vraag specifiek om hulp. De engelen zullen je helpen.

Boek: getallen van de engelen door Doreen Virtue

Ben je nieuwsgierig achter de boodschappen achter getallen? Doreen Virtue heeft een boek geschreven waarin ze uitlegt wat alle getallen betekenen.

Getallen van de engelen Doreen Virtue

Bestel het boek

Omschrijving boek

Waarom zie ik altijd dezelfde getallen, waar ik ook ben?’ Dit is een van de meest gestelde vragen tijdens de workshops van Doreen Virtue. In Getallen van de engelen legt ze uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van getallenreeksen. Het kan zijn dat je vaak dezelfde getallen ziet wanneer je naar een klok kijkt of een telefoonnummer opzoekt. Deze handige gids biedt een interpretatie van de getallen 0 tot 999 en zal je helpen om de tekenen te leren begrijpen.

Bestel het boek

Andere getallen

In de kennisbank van Spiritueel Groeien vind je alles wat je moeten over engelengetallen:

Reactie plaatsen