Spirituele betekenis getal 13:!3

Wat betekent het getal 13:13?

Heb je net de 13:13 gezien? Op de klok? Op een nummerbord of ergens anders? Weet dat cijfers altijd een boodschap in zich dragen. Zo kan het zijn dat engelen met je communiceren. Heel vaak wordt het getal 13 gezien als een ongeluksgetal. Alleen in engelen getallen is dit zeker niet het geval.

Wat is de boodschap achter het getal 13:13?

Wanneer je 13:13 ziet weet dat je omringt bent met en door engelen en lichtwezens. Houd je gedachten gericht op je wensen en laat je zorgen los. De verlichte meesters helpen je met positieve gedachten, voornemens en affirmaties. Let dus goed op je gedachten en inzichten en neem deze serieus. Het getal 13 is een combinatie van de nummers 1 en 3. Hiermee is het een teken dat de engelen je helpen om je wensen te manifesteren. Het gaat over thema's als uitbreiding, creativiteit, communicatie, enthousiasme en optimisme.

Boek: getallen van de engelen door Doreen Virtue

Ben je nieuwsgierig achter de boodschappen achter getallen? Doreen Virtue heeft een boek geschreven waarin ze uitlegt wat alle getallen betekenen.

Getallen van de engelen Doreen Virtue

Bestel het boek

Omschrijving boek

Waarom zie ik altijd dezelfde getallen, waar ik ook ben?’ Dit is een van de meest gestelde vragen tijdens de workshops van Doreen Virtue. In Getallen van de engelen legt ze uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van getallenreeksen. Het kan zijn dat je vaak dezelfde getallen ziet wanneer je naar een klok kijkt of een telefoonnummer opzoekt. Deze handige gids biedt een interpretatie van de getallen 0 tot 999 en zal je helpen om de tekenen te leren begrijpen.

Bestel het boek

Andere getallen

In de kennisbank van Spiritueel Groeien vind je alles wat je moeten over engelengetallen: