Doreen Virtue & Engelenkaarten + andere carddecks
Engelenkaarten
Spiritueel Groeien
Engelenkaarten
4 min

Doreen Virtue & Engelenkaarten + andere carddecks

4 min

Als je vaak bezig bent met spiritualiteit zal je vast wel eens van Dorteen Virtue gehoord hebben. Als dat niet zo is dan is het de moeite waard om haar werk te ontdekken, want het heeft veel betekenis voor iedereen die bezig is met zijn spirituele ontwikkeling en graag in contact wilt komen met engelen.

Wie is Doreen Virtue?

Doreen Virtue is een Amerikaanse spiritueel psycholoog die reeds verschillende psychologische klinieken speciaal voor vrouwen heeft opgericht. Doordat ze helder met de engelen kan communiceren heeft ze hierover veel boeken geschreven om zo ook anderen te helpen in hun contact met engelen. Naast boeken maakte ze ook tal van orakelkaarten. Met haar werk heeft ze tal van lichtwerkers geïnspireerd en geholpen.

Engelenkaarten van Doreen Virtue

Doreen Virtue is ondertussen een echt succes in de spirituele wereld, maar ze blijft vooral het meest gekend voor haar prachtige engelenkaarten. Engelenkaarten zijn kaarten met prachtige afbeeldingen en boodschappen van engelen op. Deze boodschappen in combinatie met de hoge trilling van de kaarten maken het contact met engelen makkelijker.

Engelenkaarten zijn zowel ideaal voor beginners als voor gevorderden. Beginners kunnen soms moeilijk boodschappen opvangen en daar kunnen engelenkaarten mee helpen en gevorderden kunnen ze gebruiken om bevestiging te krijgen voor wat ze voelen. Daarnaast kunnen deze kaarten ook voor extra inzichten zorgen. Als je graag engelenkaarten van Doreen Virtue wilt kopen zal je kunnen kiezen uit een groot aanbod. Hieronder enkele aanraders!

Engelen antwoorden kaarten

Engelen antwoorden orakelkaarten Doreen Virtue

De Engelen antwoorden kaarten van Doreen Virtue zijn prachtig getekende kaarten met elk een korte boodschap op. Deze kaarten zijn ideaal als je graag een antwoord wilt krijgen op een vraag dat al een lange tijd in je hoofd rondspookt. Het fijne aan deze kaarten is dat ze zo ontworpen zijn om duidelijk antwoord te geven. Het zijn dus goede kaarten om mee te beginnen. Het orakel bestaat uit 44 kaarten.

Engelen antwoorden kaarten bestellen

Helen met de engelen

Helen met de engelen: Doreen Virtue

Een ander orakel van Doreen Virtue is Helen met de engelen. Ook op deze kaarten staat een korte, maar krachtige boodschap. Het Helen met de engelen orakel is speciaal ontworpen om makkelijker de boodschappen van je engelen op te vangen. Met dit orakel van 44 kaarten kan je eenvoudig volledige readings doen.

Bekijk engelenkaarten: helen met de engelen

Engelentherapie orakelkaarten

Engelentherapie Orakelkaarten Doreen Virtue

De Engelentherapie orakelkaarten zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en zijn vooral bedoeld om jou te begeleiden en helpen tijdens het helingsproces. Ze vertellen je hoe je over je angsten kunt komen en hoe je blokkades kunt wegwerken. Als je het eventjes moeilijk hebt in je leven kunnen deze engelenkaarten een grote hulp zijn.

Bekijk engelenkaarten: Engelentherapie orakelkaaarten

Aartsengelen orakel

Aartsengelen orakel

Wil je vooral contact maken met de aartsengelen? Dan is het Aartsengelen orakel van Doreen Virtue voor jou de beste keuze. Op deze 45 kaarten vind je boodschappen terug van de 15 aartsengelen. Je kunt ze gebruiken voor een volledige lezing, maar ook als antwoord op prangende vragen.

Bekijk engelenkaarten: aartsengelen orakel

Boodschappen van de engelen

Boodschappen van de engelen Doreen Virtue

Als je liever orakelkaarten wilt met volledige boodschappen van de engelen, dan zijn deze kaarten wat je zoekt. De kaarten zijn kleurrijk, hebben een prachtige zuivere energie en helpen je goed met het vinden van antwoorden. Ook voor engelen readings zijn ze ideaal.

Bekijk engelenkaarten: boodschappen van de engelen

Andere orakels van Doreen virtue

Hoewel Doreen vooral gekend is voor haar engelenkaarten loont het zeker de moeite om ook haar andere orakels te ontdekken. Je kan ze eventueel met elkaar combineren voor een nog krachtigere reading.

Elfen tarotkaarten

De Elfen tarotkaarten zijn tarotkaarten omgetoverd tot prachtige elfenkaarten. Dit orakel is een goede keuze als je vertrouwd bent met tarot, maar toch wilt genieten van de mooie, sterke energie die de kaarten van Doreen uitstralen. Het leuke van de Elfen tarotkaarten is dat ze ook ideaal zijn om te gebruiken als beginner. Bij gewone tarotkaarten moet je de betekenis opzoeken, maar bij deze kaarten staat het erbij vermeld. Dat maakt een tarotreading zoveel makkelijker!

Godinnen orakel

Met de Godinnen orakelkaarten krijg je ook een boodschap van de godinnen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken of wil je gewoon graag weten wat de volgende stap is dat je moet zetten, dan kunnen deze boodschappen van de godinnen je helpen. Lakshmi, Athene, Brigit en alle andere godinnen zullen je graag helpen.

Boeken van Doreen Virtue

Doreen Virtue is niet alleen gekend voor haar orakels, maar vooral ook voor haar boeken. De boeken van Doreen zijn aangeraden als je graag wilt leren contact maken met je engelen. Doreen heeft meer dan 20 boeken, waarvan we hieronder enkele toppers zullen bespreken!

Getallen van de engelen

Getallen van de engelen is een goed boek als je wilt leren de tekens van je engelen te begrijpen. Engelen communiceren met ons aan de hand van symbolen en cijfers. In Getallen van de engelen leer je waarom je bepaalde cijfers altijd tegenkomt en wat je ermee kan doen. Je leert meer openstaan voor het contact met engelen, waardoor je ook makkelijker met de engelen zal kunnen communiceren.

Berichten van je engelen

Berichten van je engelen is een aanrader, omdat dit boek je op een eenvoudige manier leert communiceren met je engelen. Het boek zal je leren om je angsten en twijfels te onderscheiden van de boodschap. Met dit boek zal het je veel makkelijker lukken om zowel contact te maken met de engelen als hun boodschappen te begrijpen.

Gesprekken met engelen

Met dit boek leer je openstaan voor de engelen en voor de boodschappen die ze je willen geven. Het fijne van dit boek is dat je een aantal krachtige voorbeelden krijgt, maar daarnaast zijn er ook methodes die je helpen om zelf gesprekken te kunnen aangaan met de engelen rond je heen.

Healing met engelen

Als je op zoek bent naar een boek dat je helpt te healen van al je verdriet en helpt met het deblokkeren van blokkades, is Healing met engelen een échte aanrader. Met dit boek leer je de engelen aanroepen om je te helpen met het healingsproces.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!