Boodschappen van de engelen van Doreen Virtue

Al eeuwenlang wordt aangenomen dat engelen goddelijke, bovennatuurlijke wezens zijn die de kosmische wetten gehoorzamen. Engelen worden gevonden binnen de belangrijke religies. Ze worden vaak voorgesteld als welwillende hemelse wezens die optreden als tussenpersoon tussen God of de Hemel en de mensheid.

Ze zijn de gidsen, beschermers en boodschappers die werken in opdracht van God. Het is hun plicht om ook in te grijpen in menselijke aangelegenheden, wanneer dat nodig is.

 Ze leiden de communicatie tussen hogere en lagere energieën. Ze treden op als een verbinding tussen "God" en "mens", als je dat wilt. Engelen kunnen onze spirituele groei aanmoedigen.

Wat zijn Aartsengelen

Onder de hoogst gerangschikte engelen, zijn dit de meest bekende engelen. Symbolische betekenissen van engelen voor deze engelachtige clan hebben te maken met kracht, bescherming, voogdij.  Deze engelen zullen zichzelf voorstellen als ontembare krijgersgeesten. Deze engelen zijn ook de bekendste orakels. Aartsengelen zullen volhardend zijn in het overbrengen van hun gedachten naar de mensheid, omdat hun boodschappen meestal ongelooflijk diepgaand zijn.

Boodschappen van de engelen Doreen Virtue

Bestel kaartenset: boodschappen van de engelen

Wat zijn orakelkaarten of engelenkaarten?

Ze worden gebruikt bij waarzeggerij en begeleiding. Elk kaartspel heeft een ander thema en kan bestaan uit twaalf tot honderd  kaarten en alle variaties daartussenin. Orakelkaarten kunnen het grote geheel aan gebeurtenissen en situaties bieden, en het gebruik van dit systeem ondersteunt ons echt bij het verfijnen van onze intuïtie.  Wanneer je kiest, welk set orakelkaarten  je voor jou of voor de persoon voor wie je het wilt kopen kijk dan eens naar het beeldmateriaal, het thema en de stijl van het kunstwerk, en merk vooral op welke kaarten je aandacht blijven trekken. Dit is een spannende stap op het pad van spirituele verkenning.

Carddeck: boodschappen van de engelen

De kaarten gemaakt door Doreen Virtue  zijn een zachte en gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot de communicatie met de engelen. Elke kaart heeft een eigen unieke boodschap en elke engel vertelt een verhaal. Doreen Virtue is een Amerikaanse spirituele psychologe die werkt met engelen. Ze schreef al heel wat boeken over het onderwerp en is gespecialiseerd in typisch vrouwelijke  aangelegenheden. Opbeurend en troostend zijn de kaarten een prachtig geschenk voor een geliefde die misschien een hobbelig parcours in het leven meemaakt en ze zijn ook een geweldige metgezel voor je eigen creatieve bezigheden en vragen van het hart. Dit kaartendeck bestaat uit 44 kaarten en een bijbehorende handleiding. Aarzel niet en schaf  je de kaarten en eventueel het boek “berichten van engelen”  van Doreen Virtue aan.

Boodschappen van de engelen Doreen Virtue

Bestel kaartenset: boodschappen van de engelen

Bij welke vragen helpen de kaarten?

De tarotkaarten helpen je op een geruststellende en veilige manier heldere antwoorden te geven op de vragen die je zelf hebt en vragen die je hebt over je dierbaren. De kaarten geven boodschappen door vanuit het rijk van natuurgeesten en geeft je advies en inzicht. Kortom, ben je op zoek naar tarotkaarten die je op een veilige manier inzicht kunnen geven op de antwoorden die je zoekt? Zoek dan niet langer en maak gebruik van de Elfen tarotkaarten.

Zie ook: engelenkaarten van Doreen Virtue

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen: