Elfen Tarotkaarten van Doreen Virtue

Elfen Tarotkaarten van Doreen Virtue

Ben je op zoek naar de elfen tarotkaarten van Doreen Virtue & Radleigh Valentine en wil je weten wat de kaarten voor jou kunnen betekenen? Zoek dan niet verder en lees hier wat deze kaarten jou kunnen bieden.

Wat zijn elfen?

Elfen zijn natuurengelen die jou kunnen bijstaan in je dagelijkse zorgen. Ze helpen om meer in jezelf te geloven en hierbij jouw zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast dragen ze bij in jouw geloof dat je een positieve verandering teweeg kunt brengen in deze wereld.

Wie zijn Doreen Virtue en Radleigh Valentine

Doreen Virtue is een Amerikaanse schrijfster en tevens spiritueel psycholoog. Als kind kon zij geesten zien en met hen communiceren. Dit heeft ertoe geleid dat ze met engelen werkt in haar uitgegeven boeken en de door haar georganiseerde workshops. Daarnaast heeft ze psychologie gestudeerd en heeft ze psychologische klinieken opgericht die gericht zijn op vrouwenzaken.In Nederland is Doreen vooral bekend van haar orakelkaarten. Radleigh Valentine kwam in aanmerking met engelen toen hij vijf jaar oud was. Radleigh begon zijn carrière in de financiële sector en boekhouding, maar verliet zijn functie om zich te richten op spirituele zaken als gewild intuïtief en medium. Sindsdien is hij spreker op meer dan 100 evenementen en geeft hij tarot lezingen.

Elfen tarotkaarten Doreen Virtue

Bestel Elfen Tarotkaarten van Doreen Virtue

De Elfen Tarotkaartenset

Deze kaartenset volgt het Tarot van de Engelen van Doreen Virtue op. De set bestaat uit 78 kaarten die je helpen je levensdoel te vervullen. De set is gericht op het vergroten van je eigenwaarde, dat terug te vinden is in de mooie woorden en afbeeldingen op de kaarten. De illustraties op de kaarten bevatten Engelenkoningen, koninginnen, prinsessen en prinsen met op de achtergrond beelden van de plaats Glastonbury in Engeland. Om jezelf een nog nauwkeuriger en gedetailleerde reading te geven, voeg je deze kaartenset toe aan de Engelentarot die Doren Virtue en Radleigh Valentine ook samen hebben ontworpen.

Elfen tarotkaarten Doreen Virtue

Bestel Elfen Tarotkaarten van Doreen Virtue

Bij welke vragen helpen de kaarten?

De tarotkaarten helpen je op een geruststellende en veilige manier heldere antwoorden te geven op de vragen die je zelf hebt en vragen die je hebt over je dierbaren. De kaarten geven boodschappen door vanuit het rijk van natuurgeesten en geeft je advies en inzicht. Kortom, ben je op zoek naar tarotkaarten die je op een veilige manier inzicht kunnen geven op de antwoorden die je zoekt? Zoek dan niet langer en maak gebruik van de Elfen tarotkaarten.

Zie ook: engelenkaarten van Doreen Virtue

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen: