Engelenkaarten voor beginners
Engelenkaarten
Spiritueel Groeien
Engelenkaarten
3 min

Engelenkaarten voor beginners

3 min

Soms heb je wat begeleiding nodig, zit je met een vraagstuk of ben je op zoek naar een stukje bevestiging dat je op de juiste weg zit. Engelenkaarten helpen je om makkelijker met de engelen te communiceren en een duidelijk beeld te krijgen van wat jij op dit moment of in de toekomst nodig hebt. Zo kun je vooruitgang boeken in je leven, op geestelijk, romantisch of professioneel vlak of kun je genezen van lichamelijke of geestelijke pijn.

Wat zijn engelenkaarten?

Engel betekent gevleugelde boodschapper en de engel staat symbool voor de energetische verbinding tussen hemel en aarde. Engelenkaarten hebben een boodschap voor je. Engelenkaarten zijn te bestellen in schitterend vormgegeven decks. Elke dag of op ieder moment dat je wilt kun je een kaart trekken of een legging doen met meerdere kaarten.

Dit kan je helpen in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De engelen communiceren via de kaarten met jou en zijn altijd positief. Er zijn geen donkere kaarten maar de boodschap wordt altijd op zo’n manier gebracht dat je warmte, vertrouwen en troost voelt tijdens en na een lezing. De engelen maken je middels de kaarten duidelijk welke stappen je moet nemen om bijvoorbeeld een probleem te overwinnen waarmee je zit, of om je verdriet of boosheid om een bepaalde gebeurtenis los te laten. De engelen helpen ons met het vinden van innerlijke vrede.

Zo gebruik je engelenkaarten als beginner

Het kan spannend zijn om voor het eerst engelenkaarten te gebruiken. Je weet niet hoe dit werkt en bent misschien bang dat je de lezing niet goed uitvoert. Het mooie aan engelenkaarten is dat deze eenvoudig in gebruik zijn. Het belangrijkste bij het doen van een lezing is dat je jouw gevoel volgt.

Het kan handig zijn om een concrete vraag te stellen terwijl je de kaarten schudt en deze even voor je hart houdt. Vervolgens kun je op je intuïtie vertrouwen. Valt er tijdens het schudden een kaart uit het deck? Dan is dit de juiste kaart voor jouw situatie.

Om de boodschap goed te kunnen begrijpen valt het aan te raden om te kiezen voor engelenkaarten met duidelijke uitleg en tekst. Er zijn ook engelenkaarten met alleen foto’s waarbij je moet voelen wat de boodschap is. Als je net begint met deze readings kan het zijn dat je dit gevoel eerst verder moet ontwikkelen.

Welke sets zijn handige voor beginners?

We hebben een top-3 voor je samengesteld

1. Aartsengel orakelkaarten

Aartsengelen orakel

Aartsengel orakelkaarten: met deze kaarten van Doreen Virtue leer je de vijftien aartsengelen kennen, die je steunen met hun helende en motiverende krachten.

Kaartenset aartsengelen bestellen

2. Engelen antwoorden orakelkaarten

Engelen antwoorden orakelkaarten Doreen Virtue

Engelen antwoorden orakelkaarten: wie graag een engelenreading wil geven kan gebruik maken van deze engelenkaarten van Doreen Virtue met duidelijke, positieve boodschappen van de engelen en een boekje met meer details over de betekenis van de kaarten.

Bestel: engelen antwoorden orakelkaarten

3. Engelentherapie orakelkaarten

Engelentherapie Orakelkaarten Doreen Virtue

Engelentherapie orakelkaarten van de Amerikaanse schrijfster en cursusbegeleidster Doreen Virtue: voorspellende kaarten die je helpen om spiritueel te groeien door angsten en blokkades te overwinnen. Je krijgt hierbij onder meer begeleiding van de engelen Michaël en Rafaël

Bestel: engelentherapie orakelkaarten

Engelenkaarten Doreen Virtue

Doreen Virtue is een spiritueel psycholoog uit Amerika. Ze kan helder met de engelen communiceren en heeft hier verschillende decks met engelenkaarten voor ontwikkelt, om zo ook jou te begeleiden in jouw contact met engelen. Voor beginners is het soms moeilijk om boodschappen op te vangen. De engelenkaarten kunnen je hier mee helpen en zijn voorzien van prachtige afbeeldingen en boodschappen van de engelen.

Gevorderden gebruiken de kaarten als bevestiging voor wat ze al voelden. Ook kunnen de kaarten voor extra inzichten zorgen. Er zijn verschillende decks om uit te kiezen. Wil je contact maken met engel Rafaël via engelenkaarten? Dan helpt het Aartsengelen orakel je hierbij.

Zie ook: Doreen Virtue; Engelenkaarten + andere carddecks

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie achter onder dit blog!