Spiritueel cadeau: geef engelenkaarten als cadeau
Engelenkaarten
Spiritueel Groeien
Engelenkaarten
4 min

Spiritueel cadeau: geef engelenkaarten als cadeau

4 min

Heeft je vriend of vriendin een mooi cadeau verdiend? Of houdt je zus zich bezig met spirituele ontwikkeling en zoek je voor haar een bijzonder geschenk? Als je een leuk en origineel kerstcadeautje wilt geven, dan is een spiritueel cadeau heel geschikt.

Met een carddeck met engelenkaarten geef je de persoon waar je om geeft iets onbetaalbaars. Je geeft hem of haar namelijk de mogelijkheid om boodschappen en antwoorden van engelen op levensvragen op te vangen.

Wat zijn engelenkaarten?

Engelenkaarten zijn geïllustreerde kaarten met schitterende afbeeldingen van engelen en een liefdevolle boodschap. Engelen fungeren via deze kaarten als gids en helpen je bij moeilijke situaties, emotionele blokkades of belangrijke vragen. De boodschappen en antwoorden van de engelen gaan bijvoorbeeld over relaties of je levensdoel.

De kaarten hebben vaak een handleiding die extra aanwijzingen bij elke kaart bevat. Door deze extra informatie leer je snel om de kaarten voor jezelf of anderen te lezen. Zo kan je zelf elke dag een kaart trekken, die je meer vertelt over de dag die voor je ligt.

Waarom zijn orakelkaarten een mooi cadeau?

Zowel beginners als gevorderden op het gebied van engelen zullen blij zijn met de orakelkaarten als cadeau. Het zorgt er namelijk voor dat je als ontvanger stappen vooruit kan zetten in je leven en meer innerlijke vrede zult ervaren.

Aangezien er veel soorten carddecks zijn met engelenillustraties in verschillende stijlen, vind je altijd een variant die past bij degene die je ermee wilt verrassen. Je kan aan de verpakking van het carddeck vaak al zien of de illustratie je aanspreekt.

Er zijn antwoordenkaarten met een kort en krachtig antwoord voor mensen die duidelijkheid nodig hebben en daarnaast ook kaarten speciaal voor kinderen. Of kies orakelkaarten van aartsengelen uit, die invloedrijk en extra krachtig zijn.

Bekende carddecks met engelenkaarten: de top 8-tips

Deze acht kaartensets zijn stuk voor stuk prachtige cadeaus. Geschikt voor iedereen die zich bezig wil gaan houden met engelenreadings:

Engelentherapie orakelkaarten

Engelentherapie Orakelkaarten Doreen Virtue

Engelentherapie orakelkaarten van de Amerikaanse schrijfster en cursusbegeleidster Doreen Virtue: voorspellende kaarten die je helpen om spiritueel te groeien door angsten en blokkades te overwinnen. Je krijgt hierbij onder meer begeleiding van de engelen Michaël en Rafaël

Bestel: engelentherapie orakelkaarten

Engel antwoordenkaarten

Engelen antwoorden orakelkaarten Doreen Virtue

Engelen antwoordenkaarten van Doreen Virtue en Radleigh Valentine: door middel van deze kaarten geven beschermengelen je een vriendelijk, liefdevol antwoord op al je vragen.

Bestel: Engelen Antwoorden Orakelkaarten

Aartsengel orakelkaarten

Aartsengelen orakel

Aartsengel orakelkaarten: met deze kaarten van Doreen Virtue leer je de vijftien aartsengelen kennen, die je steunen met hun helende en motiverende krachten.

Kaartenset aartsengelen bestellen

Engelen antwoorden orakelkaarten

Engelen antwoorden orakelkaarten Doreen Virtue

Engelen antwoorden orakelkaarten: wie graag een engelenreading wil geven kan gebruik maken van deze engelenkaarten van Doreen Virtue met duidelijke, positieve boodschappen van de engelen en een boekje met meer details over de betekenis van de kaarten.

Bestel: engelen antwoorden orakelkaarten

IVOI Engelenenergie kaarten

IVOI Engelenkaarten

IVOI Engelenenergie kaarten: met de energie die je krijgt van de inspirerende, krachtige afbeeldingen op deze kaarten kan je gemakkelijker je doelen bereiken en vind je een antwoord op jouw levensvragen. Bij elke kaart hoort een korte uitleg

Bestel: IVOI Engelenenergie kaarten

Engelenkaarten voor kinderen

Kinderen en engelenkaarten

Engelenkaarten voor kinderen van Diana Cooper: met hun levendige fantasie kunnen kinderen op natuurlijke wijze contact maken met engelen. Deze kaarten helpen kinderen en hun ouders ervaren hoe engelen een vriendschappelijke en troostende rol kunnen vervullen

Engelenkaarten voor kinderen bestellen

Helen met de engelen

Helen met de engelen: Doreen Virtue

Helen met de engelen: deze set van 44 kaarten van Doreen Virtue leert je hoe je een engelenreading aanpakt voor jezelf of anderen. Of het nu gaat over liefde, carrière, gezondheid of familie, op elk gebied geven de engelen je via deze kaarten begeleiding

Bestel: helen met de engelen

Beschermengelen tarotkaarten

Beschermengelen tarotkaarten

Beschermengelen tarotkaarten: voor wie niet durft te beginnen aan het gebruik van reguliere tarotkaarten hebben Doreen Virtue en Radleigh Valentine deze 78 kaarten en een handleiding gemaakt. De kaarten met lieflijke illustraties zijn ideaal voor hooggevoelige mensen die op zoek zijn naar gedetailleerde boodschappen

Bestel: beschermengelen tarotkaarten

Engelenkaartendeck als kerstcadeau

Kerst is het feest van het licht, net als de Germaanse feesten die gingen over het achterlaten van negatieve gebeurtenissen en het begroeten van het licht. Ook engelenkaarten gaan over het verwelkomen van het goede en bevatten dan ook geen negatieve kaarten. Engelen communiceren namelijk vanuit liefde en slagen er altijd in om jou de boodschap te geven dat je uniek en belangrijk bent!

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie achter onder dit blog!