Witte veren als teken van de engelen: wat betekent dit?
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
3 min

Witte veren als teken van de engelen: wat betekent dit?

3 min

Engelen zijn altijd bij je, alleen kan je ze niet zien. Maar je kan ze wel opmerken als je aandachtig bent. Engelen maken zich kenbaar via allerlei symbolen en een van de meest gebruikte symbolen zijn witte veertjes. Heb jij het gevoel dat je de laatste tijd veel witte veren tegenkomt? Dan is de kans groot dat een engel je wilt duidelijk maken dat hij er voor je is. Ontdek hieronder meer over de symbolische betekenis van de witte veer!

Witte veertjes en hun betekenis

Engelen gaan allerlei symbolen gebruiken als ze je willen duidelijk maken dat ze er voor je zijn, maar welk symbool ze gebruiken wil ook iets zeggen. Elke symbool heeft namelijk een andere betekenis en engelen gaan jou, aan de hand van symbolen, een boodschap meegeven. Als je vaak witte veren ziet, dan kan dit betekenen dat er vooruitgang komt in je leven.

Daarnaast staat een witte veer ook voor pure energie en kan het een bevestiging zijn dat je op de goede weg zit. Soms zal je witte veertjes zien, omdat engelen je willen opbeuren of beschermen. Als je graag wilt weten wat de engelen je willen vertellen, dan kan het helpen om met de engelen te communiceren.

Tekens of signalen van engelen herkennen: dit moet je weten!

Wat moet je doen als je een teken van de engelen ontvangt?

Als je de tekenen van engelen opvangt, dan wil dit zeggen dat je bewustzijn verhoogd is en dat je andere tekenen ook makkelijker zal kunnen opvangen. Als je merkt dat je de laatste tijd vaak signalen van de engelen ontvangt, dan kan het helpen om contact met de engelen op te nemen. Maar hoe doe je dat?

Contact met engelen is niet zo moeilijk als je denkt. Zet jezelf op een rustig plekje, roep de engel van je keuze aan (dat kan een aartsengel of je beschermengel zijn) en vraag hem dan om jou te helpen. Als je hulp wilt om een keuze te maken vraag je engel dan om je meer tekens te sturen als je de keuze moet maken of stel gewoon een levensvraag die je graag beantwoord zou zien en wees extra aandachtig voor de tekens die op je pad komen.

Contact maken via engelenkaarten

Als je het moeilijk vindt om de signalen van de engelen op te vangen, dan kan het helpen om engelenkaarten te gebruiken. Engelenkaarten zijn prachtige kaarten met boodschappen op en zij kunnen je helpen om de boodschap die de engel voor je heeft te interpreteren.

Je kan ze makkelijk gebruiken door eerst de engel aan te roepen, vervolgens je vraag te stellen en als laatste een aantal kaarten uit de stapel te trekken. Bij het interpreteren van de kaarten is het belangrijk dat je je niet teveel focust op de tekst. Luister in de plaats daarvan naar je gevoel. Je gevoel zal je het antwoord geven!

Zie ook: Engelenkaarten voor aartsengelen: 

Prachtige sets met engelenkaarten

Wil je een engelenreading doen dan zijn er prachtige sets met engelenkaarten die je hierbij helpen. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Aartsengel Gabriël: Orakelkaarten

Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding met een positieve boodschap. De handleiding vertelt je hoe je een accurate Engelenkaartreading kunt doen voor jezelf of voor anderen en geeft tevens de uitgebreide betekenis van de kaarten.

Bekijk kaartenset

Engelen antwoorden


Ook dit is een prachtige set van Doreen Virtue. Je stelt je vraag en krijgt antwoord middels de kaarten. Ze geven je betrouwbare leiding. Dit zijn kaarten zonder tekst. Verdere uitleg vind je in het bijgevoegde boek.

Bekijk kaartenset

Aartsengelen orakelkaarten

Wil je liever een reading doen samen met de aartsengelen. De aartsengel orakelkaarten van Doreen Virtue helpt je levensboodschappen beter te begrijpen.

Bekijk kaartenset

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!