Wat zijn aartsengelen en hoe kunnen ze je helpen?
Aartsengelen
Spiritueel Groeien
Aartsengelen
2 min

Wat zijn aartsengelen en hoe kunnen ze je helpen?

2 min

Misschien heb je ooit weleens iets gehoord over aartsengelen, maar weet je niet goed waarmee ze je kunnen helpen. In dat geval is het handig om hier meer over te weten te komen, want ze kunnen je ondersteunen op allerlei levensvlakken. Ben je benieuwd naar wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen? We vertellen het jou!

Wat zijn aartsengelen?

Aartsengelen zijn boodschappers van God en hebben als doel je te begeleiden en beschermen. Het woord ‘aartsengel’ betekent letterlijk opperboodschapper en stamt af van het Griekse woord Archángelos. Er zijn 15 aartsengelen, met elk een eigen, krachtige energie. Elke aartsengel kan je bijstaan in een ander gebied van je leven.

Wat is het verschil tussen aartsengelen en engelen?

Engelen komen in vele vormen, zo zijn er aartsengelen, engelen en beschermengelen, maar wat is het verschil?

Engelen zijn er in grote hoeveelheden, ze werken voornamelijk persoonlijk met jou en begeleiden je wanneer je het moeilijk hebt. Een beschermengel is een persoonlijk engel die je al sinds de geboorte begeleidt. Aartsengelen staan bovenaan in de engelen hiërarchie. Deze engelen hebben een nog sterkere energie en staan het dichtst bij God.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

De aartsengelen nader toegelicht

We hebben alle aartsengelen voor je uitgewerkt in toegankelijke artikelen. Ga naar:

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Kan je contact maken met de aartsengelen?

Contact maken met aartsengelen kan zeker. Er zijn zelfs verschillende manieren waarop je dat kan doen. Je kan de aartsengelen aanroepen via mediatie of je kan engelenkaarten gebruiken. Contact via engelenkaarten is de makkelijkste manier. De boodschap die de engelen aan jou willen doorgeven, krijg je dan te zien op de kaart die je trekt.

Wil je graag contact maken met een aartsengel? Roep dan eerst de aartsengel aan. Dit hoeft niet luidop te zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je dit doet in een rustige en vredige omgeving. Kristallen kunnen je helpen bij het aantrekken van engelen. Elke aartsengel heeft een eigen kristal.

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!