Engelenkaarten & Engel Rafael
Engelenkaarten
Spiritueel Groeien
Engelenkaarten
3 min

Engelenkaarten & Engel Rafael

3 min

Ben je op zoek naar engelenkaarten die in relatie staan tot de engel Rafaël? In dit artikel vind je alles wat je wilt en moeten weten over engel Rafaël en bij passende engelenkaarten.  Voel jij je de laatste tijd niet zo goed in je vel of heb je te kampen met lichamelijke problemen? Dan kan aartsengel Rafaël je hiermee helpen. Zijn liefdevolle en helende energie zal ervoor zorgen dat jij het leven terug aan kan met hernieuwde kracht! Hoe roep je Rafaël aan?

Wie is engel Rafaël?

De naam Rafaël staat voor ‘genezende kracht’, maar ook de energie van deze engel is liefdevol en helend. Deze engel beschermt reizigers, pelgrims en arme zielen. Hij helpt mensen met hun spirituele ontwikkeling en zorgt op elk vlak voor genezing. Naast genezing, kalmeert en troost deze engel ook. Als je het moeilijk hebt, dan kan hij je helpen erbovenop te geraken.

Aartsengelen worden vergeleken met goddelijke lichtstralen, elke engel heeft een ander kleur en aartsengel Rafaël komt overeen met een violettestraal. Mensen die met aartsengel Rafaël kunnen communiceren, nemen dan ook vaak een violet licht waar. Hierdoor weten ze dat de engel hen gaat helpen op het levenspad.

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Waarmee kan deze engel je helpen?

Aartsengel Rafaël zal je helpen met het helen van je wonden. Dat geldt voor lichamelijke wonden, maar ook vooral voor psychische pijnen. Als je het gevoel hebt dat je niet uit een negatieve spiraal raakt, dan kan deze engel je weer op het juiste pad helpen. Hij versterkt je op emotioneel, spiritueel en lichamelijk vlak. Met de hulp van engel Rafaël leer je groeien als mens. Ook als je door eerdere trauma’s moeite ervaart om lief te hebben, kan deze engel je helpen.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Engelenkaarten & Rafaël

Als jij wel wat hulp in je leven kan gebruiken en je graag de helende kracht van aartsengel Rafaël wilt aanroepen, dan kan je dit eenvoudig met behulp van engelenkaarten. Engelenkaarten zijn prachtige kaarten met tekeningen en boodschappen van engelen op. Deze kaarten hebben een sterke engelenenergie, waardoor ze je helpen contact te maken met aartsengel Rafaël.

Hoe gebruik je engelenkaarten?

Engelenkaarten gebruiken is niet moeilijk, het gaat er voornamelijk over om de juiste sfeer te scheppen. Zorg voor een ruimte waar voldoende rust is en gebruik rustgevende elementen, zoals wierrook, kaarsjes en edelstenen. De edelsteen van engel Rafaël is aquamarijn, ook deze kan je in de ruimte leggen.

Als de ruimte klaar is, dan is het belangrijk dat je je energie richt dat de aartsengel. Dat kan je door te bidden, hem luidop aan te roepen of te mediteren. Vraag de hulp van engel Rafaël, stel je vraag en trek vervolgens de kaarten. Wat je te zien krijgt, is het antwoord op je vraag. Luister bij de interpretatie altijd naar je gevoel!

Ben je op zoek naar engelenkaarten die in relatie staan tot de engel Rafaël? Voel jij je de laatste tijd niet zo goed in je vel of heb je te kampen met lichamelijke problemen? Dan kan aartsengel Rafaël je hiermee helpen. Zijn liefdevolle en helende energie zal ervoor zorgen dat jij het leven terug aan kan met hernieuwde kracht! Hoe roep je Rafaël aan?

De aartsengelen nader toegelicht

We hebben alle aartsengelen voor je uitgewerkt in toegankelijke artikelen. Ga naar:

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!