Engelenkaarten en Engel Azraël
Aartsengelen
Spiritueel Groeien
Aartsengelen
2 min

Engelenkaarten en Engel Azraël

2 min

Het leven is niet altijd even makkelijk. Zeker niet wanneer je iemand verliest die je dierbaar is. Als iemand van wie je heel erg houdt komt te overlijden, dan voelt het alsof je wereld instort. Op dat moment voel je je ontroostbaar. Niemand kan de pijn wegnemen, maar het kan op dat moment wel helpen om de hulp van aartsengel Azraël in te schakelen. Deze liefdevolle engel zal je terug sterker maken. Hoe maak je contact met deze engel?

Wat zijn aartsengelen?

Aartsengelen zijn engelen van de hoogste rang. Ze staan in nauw verband met God en hebben als doel de mensen te ondersteunen in hun levensdoel. Er zijn 15 verschillende aartsengelen en elke aartsengel heeft zijn eigen, unieke energie en kan je daarom helpen op een ander levensgebied.

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Wie is engel Azraël?

Aartsengel Azraël is een bijzondere aartsengel. Azraël betekent letterlijk “Wie God helpt”. Deze engel staat ook bekend als de troostengel of engel van de dood. Toch is het zeker geen engel om te vrezen, want het is een liefdevolle engel met een zachte en troostende energie. De kleur van deze engel is crème.

Waarmee kan deze engel je helpen?

Deze troostende engel helpt zielen overgaan naar het licht, maar is er ook voor hun nabestaanden. Als je iemand dierbaar verloren bent en je hier moeilijk mee om kan gaan of als je net een relatie verbroken hebt, dan kan deze engel je de troost bieden die je nodig hebt. Engel Azraël helpt je met het opbouwen van een nieuw begin en laat je terug sterker in je schoenen staan.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Engelenkaarten & aartsengel Azraël

Heb jij het gevoel dat je de hulp van engel Azraël wel kan gebruiken? Dan kan je contact maken met haar. Dit kan je op verschillende manieren doen, maar in het begin is het goed om gebruik te maken van engelenkaarten. Dit is namelijk de makkelijkste manier om contact te leggen met engelen.

Wat zijn engelenkaarten?

Engelkaarten zijn kaarten met een krachtige energie. Op deze kaarten staat een boodschap van de engelen vermeld. Als je engelenkaarten gaat gebruiken, dan is het belangrijk dat je voordat je kaarten trekt, aartsengel Azraël aanroept. Doe dit het liefst in een ruimte waar het vredevol en rustig is. Eens je de engel aangeroepen hebt, stel je je vraag. Hierna trek je naar je gevoel een aantal kaarten uit de stapel. De boodschap die op de kaarten staat, is dan de boodschap die voor jou bedoeld is.

De aartsengelen nader toegelicht

We hebben alle aartsengelen voor je uitgewerkt in toegankelijke artikelen. Ga naar:

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!