Engel Ariël: wie is engel Ariël (+ passende engelenkaarten)
Aartsengelen
Spiritueel Groeien
Aartsengelen
3 min

Engel Ariël: wie is engel Ariël (+ passende engelenkaarten)

3 min
Als boodschappers van God beschermen en begeleiden de aartsengelen ons. Iedere aartsengel heeft een eigen werkveld en een unieke energie. Je kunt de hulp van de aartsengelen op ieder gewenst moment oproepen, omdat ze tot doel hebben om je te helpen en begeleiden tijdens jouw tijd op aarde.

Wat zijn aartsengelen?

Aartsengelen zijn spirituele wezens vol met liefde, vreugde en licht. Deze positieve energie delen ze graag met de mensheid. De aartsengelen kennen geen beperkingen en ruimte en tijd, waardoor ze op vele plekken tegelijkertijd kunnen zijn. De naam engel is afgeleid van het Griekse woord Archángelos, wat Boodschapper betekent. Er zijn negen groepen engelen in totaal, waaronder de aartsengelen. Iedere aartsengel specialiseert zich op een bepaalt vak en de engelen zijn de boodschappers van God. Van alle engelen worden aartsengelen het meest waargenomen omdat ze mensen vaak te hulp schieten. Ze bieden je inspiratie, bescherming, kracht en spirituele steun.

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Wie is engel Ariël?

Ariël betekent ‘leeuwin van God’. Deze engel vertegenwoordigt meer de vrouwelijke energie en is verbonden met de elementen lucht en aarde. Haar lichtroze energie geneest het hartchakra. Ook kun je haar energie zien als lila of een paarse straal. De aartsengel helpt je bij het verkrijgen van inzichten en de gave van helderziendheid te ontwikkelen. Haar energie is zeer verfijnd, zacht en liefdevol en tegelijkertijd zeer krachtig omdat ze je leert om in de overgave te gaan staan.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Waar staat de engel Ariël voor?

Ariël bemoedigt mensen met enthousiasme en een sterke lichtroze energie. De aartsengel kan je helpen aarden en helpt je als lef, moed en doorzettingsvermogen nodig zijn in jouw situatie. Soms kan het lijken alsof het allemaal geen zin heeft en jouw goede werken niet gewaardeerd wordt of zelfs gewenst is. Op dit moment kan je aardengel Ariël oproepen omdat ze net zo betrokken is als jij. Mensen met idealen hebben de hulp van aartsengelen nodig en krijgen deze hulp ook. Ariël houdt zich bezig met de natuur en is betrokken bij heling van dieren en vogels. Aartsengel Ariël helpt ook organisaties die zich op milieu en dieren richten.

Contact maken met engel Ariël via engelenkaarten?

Via de engelenkaarten leg je contact met engel Ariël. Iedereen kan de engelen oproepen, dit kan met een intentie zijn, een gedachte, of door het hardop uit te spreken. Wees flexibel en open voor leiding van buitenaf en open je portalen en geest naar de gidsen. Je kunt jezelf hierdoor ook afstemmen op de energie van de verschillende engelen en merken hoe ze allemaal anders aanvoelen.

Wat zijn engelenkaarten en waarom zou je dit toepassen?

Engelenkaarten bieden op elk vlak in je leven hulp en begeleiding. Of je nu met een groot vraagstuk zit, je levensdoel nog niet hebt gevonden of kleine dagelijkse angsten ondervind. Wanneer je de engelen om hulp vraagt zullen ze je antwoorden, begeleiden en helpen met liefdevolle energie. De engel die jou kan helpen zal verschijnen wanneer jij hiervoor open staat.

De aartsengelen nader toegelicht

We hebben alle aartsengelen voor je uitgewerkt in toegankelijke artikelen. Ga naar:

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!