Wie is aartsengel Raziël en hoe maak je contact met engel Raziël?
Aartsengelen
Spiritueel Groeien
Aartsengelen
3 min

Wie is aartsengel Raziël en hoe maak je contact met engel Raziël?

3 min

Wie is aartsengel Raziël? En waar kan engel Raziël je bij helpen? Kun jij wel wat hulp gebruiken? Heb jij vragen die onbeantwoord blijven? Het universum is er voor jou om je te steunen en de juiste weg te wijzen. De aartsengelen zijn er altijd en overal. Ook voor jou! In dit blog ontdek je hoe je contact maakt met aartsengel Raziël.

Aartsengelen? Wat zijn dat?

Aartsengelen zijn de boodschappers van God. Vanuit het universum zijn zij er voor ons op aarde. Zij begeleiden en beschermen ons. En wijzen ons de weg richting liefdevolle energie. Aartsengelen zijn de engelen die het dichtst bij God staan. Zij staan het hoogste in rang. Daarna volgen de “gewone engelen” en de beschermengelen. Aartsengelen zijn dus de leiders van de andere engelen en ze zijn zeer invloedrijk.

Er zijn in totaal 15 aartsengelen. Elk met een eigen energie en kracht. Afhankelijk van wat voor hulp je nodig hebt, zal de aartsengel die jou het beste kan helpen er voor je zijn. Omdat engelen geen plaats en tijd kennen, hoef jij niet bang te zijn dat je de engel bij iemand anders weghaalt. Ze kunnen iedereen tegelijk helpen.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Aartsengel Raziël

Raziël is een van deze 15 aartsengelen. Zijn naam betekent “geheim van God”. Hij kent alle geheimen van het universum, omdat hij zo veel met God samen werkt. Elke aartsengel heeft zijn eigen energie. Deze energie heeft een kleur. De kleur van de energie van Raziël is de kleur van de regenboog. Zijn energie voelt sprankelend aan.

Spirituele groei

Zoals gezegd kent aartsengel Raziël alle geheimen van het universum. Hierdoor kan hij jou het beste helpen in jouw spirituele groei.

Waar kan aartsengel Raziël je bij helpen?

  • Hij kan je helpen om je spiritueel verder te ontwikkelen. Voel je bijvoorbeeld weerstand om het spirituele in jou te omarmen? Of vind je de volgende stap spannend? Dan is Raziël de engel die jou kan helpen!
  • Het kan voorkomen dat deze weerstand of angst voortkomt uit ervaringen uit je vorige leven. Raziël helpt je om deze blokkades op te heffen.
  • Raziël helpt je om jouw spirituele ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen.
  • Hij staat je bij als jij je doelen tot stand wilt brengen.
  • Hij is er voor je als je obstakels wilt overwinnen

Zie ook: Welke kleuren horen bij de aartsengelen?

Engelenkaarten en engel Raziël

Er zijn heel veel manieren om contact te maken met aartsengelen. Een van deze manieren is door middel van engelenkaartenEngelenkaarten zijn een hulpmiddel om makkelijker te communiceren met God en de engelen. Het enige wat je hoeft te doen is de stapel kaarten (gesloten) vast te houden en de vraag stellen waar je graag antwoord op wilt hebben. Haal dan, op gevoel, een van de kaarten uit de stapel (de kaarten zijn nog steeds gesloten). Op de kaart staat een engel afgebeeld. Bij de engelenkaarten heb je ook een boekje gekregen met uitleg. Zoek de kaart die je hebt gekozen op in het boekje en lees de uitleg van de afbeelding. Dit is het antwoord op jouw vraag!

De aartsengelen nader toegelicht

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!