Engel Uriël: vuur en licht van God (+ passende engelenkaarten)
Aartsengelen
Spiritueel Groeien
Aartsengelen
3 min

Engel Uriël: vuur en licht van God (+ passende engelenkaarten)

3 min
Engelenkaarten zijn ontworpen om het voor mensen makkelijker te maken om te communiceren met God en de engelen om hem heen. Aartsengel Uriël is een speciale engel die je helpt om vreugde en structuur in je leven te brengen. Er zitten geen donkere kaarten tussen de engelenkaarten en de lezingen zijn altijd positief. Wel krijg je een beeld van de dingen waar je tegenaan loopt of die je moet veranderen om vooruitgang te boeken.

Wat zijn aartsengelen?

Aartsengelen zijn de meest invloedrijke engelen en helpen je op aarde door je de weg te wijzen naar liefdevolle energie en liefde. Er zijn in totaal 15 aartsengelen met ieder hun eigen boodschap. Deze leiders staan dicht bij God en hebben eigen talenten en energie. Iedere aartsengel heeft dan ook een eigen gebied waarop hij of zij de mensen helpt.

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Wie is engel Uriël?

Uriël is een van de machtigste aartsengelen, het vuur en licht van God. Deze engel is de waker over het dodenrijk en ontvouwt innerlijke wijsheid, verzorgt, beschermt en schenkt intuïtieve kennis. Uriël heeft bekende bijbelse figuren geholpen met het volbrengen van hun goddelijke taak. Zo hielp de engel Noach bij de bouw van de ark. De kleur van de energie van aartsengel Uriël is lichtgeel en deze engel kan zowel in mannelijke als in vrouwelijke vorm voor je verschijnen.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Waar staat de engel Uriël voor?

Uriël schijnt licht op situaties en brengt profetische informatie aan mensen die daarvoor open staan. Uriël helpt je met ideeën en inzichten wanneer je hiervoor openstaat. Zo wordt deze engel vaak aangesproken bij het studeren en maken van examens. De engel benaderd je via helderwetendheid. Iedereen kan een beroep doen op Uriël voor kennis. Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing, intellectuele informatie of een vernieuwend creatief inzicht. De aartsengel helpt je bij het open zetten van je geest voor nieuwe informatie.

Contact maken met engel Uriël via engelenkaarten?

Via de engelenkaarten kom je in contact met aartsengel Uriël. Je werkt samen met engel Uriël door hem te vragen, je hoofd leeg te maken en te ontvangen. Het healingwerk van de engel is zeer subtiel, waardoor het kan zijn dat je het in eerste instantie niet opmerkt. Opeens merk je het effect, bijvoorbeeld door meer positieve gedachten en gevoelens of een verbetering in waarneming.

Wat zijn engelenkaarten en waarom zou je dit toepassen?

De engelenkaarten helpen je om contact te leggen met de engelen. Tijdens een lezing ervaar je een gevoel van begeleiding, warmte en troost. Bij ieder vraagstuk kun je de engelen om hulp vragen, zodat jij na een lezing weet welke stappen er nodig zijn om vooruit te komen. Zo kan het zijn dat de engelen je helpen bij het loslaten van verdriet of boosheid, of je een zetje in de rug geven om problemen te overwinnen. Dit alles gebeurt altijd met een positieve en warme energie. Ze zijn er om de mensheid te helpen.

De aartsengelen nader toegelicht

We hebben alle aartsengelen voor je uitgewerkt in toegankelijke artikelen. Ga naar:

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!