Engelenkaarten & Engel Michaël
Aartsengelen
Spiritueel Groeien
Aartsengelen
4 min

Engelenkaarten & Engel Michaël

4 min

Aartsengel Michaël is een van de bekendste aartsengelen die er is. De kans is dus groot dat jij al van deze engel gehoord hebt. Maar wist je dat aartsengel Michaël jou kan helpen? We vertellen je hoe je gebruik kan maken van de beschermende kracht van deze aartsengel!

Wat is een aartsengel?

Aartsengelen zijn de engelen die het hoogst in de engelenhiërarchie staan. Hierdoor staan zij dichter bij God dan de andere engelen. Het woord aartsengel, stamt af van het griekse woord Archángelos, dat letterlijk opperboodschapper betekent. Deze naam is toepasselijk, want aartsengelen hebben als doel om je te begeleiden aan de hand van boodschappen. Er zijn 15 aartsengelen en elke aartsengel is gespecialiseerd in een ander levensgebied.

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Wie is aartsengel Michaël?

Aartsengel Michaël is een van de bekendste aartsengelen en is vooral gekend om zijn kracht en beschermende energie. Deze engel wordt geassocieerd met een blauw-paarse kleur. Deze aartsengel wordt vaak afgebeeld met een zwaard dat symbool staat voor het snijden van energetische koorden.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Waarmee kan deze engel je helpen?

Aartsengel Michaël kan jou als geen ander beschermen. Zijn energie is zo sterk en beschermend, dat je je met de hulp van aartsengel Michaël altijd veilig kan voelen. Aartsengel Michaël beschermt je niet alleen voor gevaren in de buitenwereld, maar ook voor negatieve energieën in de spirituele wereld.

Deze engel kan echter nog veel meer voor jou betekenen. Hij kan zijn krachtige energie naar jou overdragen, waardoor jij sterker in je schoenen zal staan. Bovendien snijdt hij de energetische koorden tussen jou en mensen uit je verleden door. Dat is noodzakelijk om je leven te kunnen hernemen.

Aartsengel Michaël & engelenkaarten

Wil jij graag terug sterker in je schoenen staan of heb je bescherming nodig? Dan volstaat het om contact te maken met Michaël, maar hoe doe je dat? Er zijn verschillende manieren om aartsengelen te contacteren: door mediatie, met edelstenen, enzovoort. De makkelijkste manier is met de hulp van engelenkaarten:

Hoe engelenkaarten je kunnen helpen met het contact

Wanneer je contact wilt maken met een aartsengel, dan is het belangrijk dat je hier energie in steekt. Je roept de engel aan doormiddel van een gebed of vraag. Op zich is het aanroepen van een aartsengel niet zo moeilijk. De moeilijkheid is het interpreteren van de boodschap. Als je graag een antwoord wilt weten op een bepaalde vraag en je niet helderziend of heldervoelend bent, dan wordt het moeilijk om het antwoord op te kunnen vangen. Engelenkaarten kunnen je hiermee helpen, want deze kaarten zijn reeds voorzien van engelenboodschappen. Hierdoor zijn ze ideaal om te gebruiken als beginner.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Hoe moet je engelenkaarten gebruiken?

Plaats jezelf in een rustige omgeving en zorg ervoor dat je niet afgeleid wordt. Roep aartsengel Michaël aan en stel hem je vraag. Trek vervolgens een aantal kaarten uit het dek. Deze kaarten vormen samen het antwoord op je gestelde vraag. Als je de engelenkaarten leest, probeer dan wel van je gevoel uit te gaan.

De aartsengelen nader toegelicht

We hebben alle aartsengelen voor je uitgewerkt in toegankelijke artikelen. Ga naar:

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!

Aanrader boek: De grote aartsengel Michaël

We leven in de tijd van de grote aartsengel Michaël. Met hem zijn onvoorstelbaar grootse geheimen verbonden die in dit boek op een heldere manier worden belicht. Vanuit de geestelijke wereld begeleidt Michaël sinds het einde van de negentiende eeuw de allesbeslissende transformatie van de mensheid, weg van het materialisme. Wanneer we inzicht krijgen in de manier waarop Michaël ons inspireert en leidt, begrijpen we de vele verwarrende gebeurtenissen van onze tijd zoveel beter. Ze komen in een heel ander perspectief te staan, mede dankzij de liefdevolle stijl van schrijven en kennisoverdracht waarmee Hans Stolp ons weer weet te raken.

Bekijk het boek: de grote aartsengel Michaël