Engelenkaarten & Engel Gabriël
Engelenkaarten
Spiritueel Groeien
Engelenkaarten
4 min

Engelenkaarten & Engel Gabriël

4 min

Ben je op zoek naar engelenkaarten die in relatie staan tot de engel Gabriël? In dit artikel vind je alles wat je wilt en moeten weten over engel Gabriël en bij passende engelenkaarten.

Iedereen heeft weleens een moment in zijn leven, waarop alles tegen lijkt te steken. Soms wordt het zelfs allemaal een beetje te veel. Misschien heb jij het gevoel dat je niet verder raakt in je leven en heb je geen duidelijk zicht op je levensdoel. Als dat het geval is, dan kan je met engelenkaarten de hulp van aartsengel Gabriël inschakelen. Deze engel zal je meer inspiratie, kracht en inzicht geven!

Wie is engel Gabriël?

Aartsengel Gabriël is een van de 15 aartsengelen. Deze engel is zowel gekend in de islam als in het christendom. Aartsengelen hebben voornamelijk als doel, jou als mens te begeleiden op je levenspad. Elke aartsengel helpt je op een ander levensgebied. Aartsengel Gabriël brengt voornamelijk duidelijkheid, inspiratie en kracht in je leven. Deze liefdevolle engel heeft zowel een vrouwelijke als mannelijke energie. Zijn kleuren zijn wit en koper.

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Waarmee kan deze engel je helpen?

Gabriël kan je op verschillende manieren helpen. Doordat hij de engel van kracht en inspiratie is, helpt hij voornamelijk creatieve mensen om nieuwe inzichten te krijgen. Als je dus vast zit op creatief gebied, dan kan je aartsengel Gabriël aanroepen om je te helpen. Ook als je niet zo creatief bent, kan je hem aanroepen, want hij kan je een beter inzicht geven over welke richting je in je leven moet uitgaan. Velen onder ons spenderen een groot deel van hun leven aan de zoektocht naar wie ze écht zijn. Dit proces verloopt niet altijd van een leien dakje. Op dat moment kan Gabriël je de juiste hulp bieden.

Ook als je met een probleem zit, waar je geen oplossing voor lijkt te vinden, kan Gabriel ervoor zorgen dat je opnieuw creatieve inzichten krijgt, waarmee problemen verholpen worden. Aartsengel Gabriël kan je ook gebruiken als heler. Heb jij het moeilijke om iemand los te laten of heb je gebrek aan zelfvertrouwen? Dan kan hij je de kracht geven die je nodig hebt.

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Engelenkaarten & contact met Gabriël

Er zijn verschillende manier om in contact te komen met deze engel, maar engelenkaarten zijn de makkelijkste manier om dit te doen.

Wat zijn engelenkaarten?

Engelenkaarten zijn kaarten met afbeeldingen en boodschappen op van engelen. Deze kaarten zijn erg krachtig, omdat ze gemaakt werden door lichtwerkers. Lichtwerkers staan in nauw contact met engelen en kunnen deze liefdevolle energie doorgeven. Engelenkaarten bevatten dus een krachtige, liefdevolle engelenenergie. Dat is de reden waarom je ze met behulp van deze kaarten makkelijker aantrekt.

Hoe moet je engelenkaarten gebruiken?

Engelenkaarten zijn makkelijk te gebruiken, maar voor het beste resultaat is het handig dat je een bepaald ritueel volgt:

Zorg ervoor dat de kamer waarin je de kaarten gebruikt een harmonische sfeer heeft; verwijder voorwerpen die je kunnen afleiden, zorg voor rust en gebruik eventueel kaarsjes, wierook en edelstenen. Daarna vraag je aartsengel Gabriël voor hulp. Stel vervolgens je vraag, schud de kaarten en trek er een aantal uit het dek.

De meeste nemen slechts één engelenkaart voor een boodschap, maar meerdere kaarten combineren kan zeker ook. Doe waar jij je prettig bij voelt. De kaarten die jij getrokken hebt geven het antwoord op je vraag. Hou bij het interpreteren van de kaarten ook rekening met je gevoel.

De aartsengelen nader toegelicht

We hebben alle aartsengelen voor je uitgewerkt in toegankelijke artikelen. Ga naar:

Prachtige sets met engelenkaarten

Wil je een engelenreading doen dan zijn er prachtige sets met engelenkaarten die je hierbij helpen. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Aartsengel Gabriël: Orakelkaarten

Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding met een positieve boodschap. De handleiding vertelt je hoe je een accurate Engelenkaartreading kunt doen voor jezelf of voor anderen en geeft tevens de uitgebreide betekenis van de kaarten.

Bekijk kaartenset

Engelen antwoorden


Ook dit is een prachtige set van Doreen Virtue. Je stelt je vraag en krijgt antwoord middels de kaarten. Ze geven je betrouwbare leiding. Dit zijn kaarten zonder tekst. Verdere uitleg vind je in het bijgevoegde boek.

Bekijk kaartenset

Aartsengelen orakelkaarten

Wil je liever een reading doen samen met de aartsengelen. De aartsengel orakelkaarten van Doreen Virtue helpt je levensboodschappen beter te begrijpen.

Bekijk kaartenset

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!