Top-10 boeken over engelen: deze boeken moet je gelezen hebben!
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
4 min

Top-10 boeken over engelen: deze boeken moet je gelezen hebben!

4 min

Ben je op zoek naar boeken die je helpen in je zoektocht naar en met engelen. Hier vind je een top-10 van prachtige boeken van verschillende schrijvers.

Engelen in mijn haar: Lorna Byrne

Dit boek van de Amerikaanse schrijfster Lorna Byrne vertelt een ongelofelijk levensverhaal. Met een sterk gevoel voor sfeer beschrijft ze hoe ze opgroeit in armoede, werk vindt in Dublin en trouwt met de man van haar dromen, een huwelijk dat al snel een tragische wending neemt. Terwijl Lorna haar verhaal doet, ontmoet de lezer net als zij de wezens uit de geesteswereld die ook die van haar bewonen vooral engelen van verbijsterende schoonheid en diversiteit, maar ook de geesten van gestorvenen.

Bekijk het boek

Berichten van de engelen van Doreen Virtue

Doreen Virtue is een gerenommeerde naam in deze wereld. In dit boek vertelt ze hoe je eenvoudig leert communiceren met engelen. Ook biedt zij een bijzonder overzichtelijke stoomcursus om zelf, zonder tussenkomst van wie dan ook, contact te leggen met engelen, dat contact te intensiveren en in liefdevolle verbintenis met de eigen goddelijkheid te staan. De aartsengelen Michaël, Rafaël, Uriël en Gabriël leggen duidelijk en helder uit wat hun specifieke taken zijn waarvoor je een beroep op hen kunt doen.

Bekijk het boek: berichten van de engelen

Getallen van de engelen van Doreen Virtue

Wil je weten waarom je altijd dezelfde getallen ziet en ben je benieuwd wat deze getallen je vertellen. In Getallen van de engelen legt Doreen Virtue uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van getallenreeksen.

Bekijk het boek: getallen van de engelen

Assertiviteit voor engelen

Aarde-engelen zijn intens vriendelijke mensen die het geluk van anderen altijd voor hun eigen welzijn laten gaan. In Assertiviteit van je engelen leert Doreen Virtue hoe deze mensen grenzen kunnen stellen zonder hun behulpzame aard geweld aan te doen. Assertiviteit van je engelen is een openbaring voor iedereen die zich assertiever wil opstellen ten opzichte van geliefden, familie, vrienden en werkrelaties.

Bekijk het boek: assertiviteit voor engelen

Engelen van Annelies Hoornik en Frans Vermeulen

Hoe doe je dat nou precies, contact leggen met de Engelen om je heen? En wat kun je verwachten als je een Engel ontmoet? Welke gedaantes nemen ze aan en in hoeverre kunnen Engelen ons helpen bij de keuzes die we maken in ons leven?

Een greep uit de inhoud:

 • Ontmoetingen met (Bescherm)engelen
 • Ontmoetingen met dierbare overledenen
 • Persoonlijke getuigenissen
 • Stap-voor-stap de Engelen ontmoeten
 • Engelenadviezen voor allerlei levensvragen
 • Wat kunnen we leren van de Engelen om ons heen?

Bekijk het boek: Engelen

Engelen op je pad van Cathelijne Filippo

Dit boek vertelt je over:

 • Engelen en de hulp die zij kunnen bieden
 • Engelen uitnodigen en leren waarnemen
 • Boodschappen en engelentekens
 • Ondersteuning van engelen in de liefde, gezondheid, bij verlies en op reis
 • Meer vreugde en creativiteit in je leven brengen met behulp van de engelen
 • Vanuit je hart leven met de engelen
 • Engelenmensen en geïncarneerde engelen
 • Lichtwerk met de engelen

Bekijk het boek: Engelen op je pad

Werken met gidsen en engelen door R. White

In dit toegankelijke en praktische boek vertelt Ruth White ons hoe we kunnen samenwerken met onze gidsen en engelen. Ze legt uit wat gidsen en engelen zijn, wat hun functie is voor ons, hoe we contact kunnen leren maken met gidsen en engelen en wat we daabij kunnen verwachten. Ze geeft een overzicht van die levensgebieden waarop ze ons kunnen bijstaan en draagt een schat aan praktische oefeningen aan, met behulp waarvan we kunnen leren contact met ze te leggen.

Bekijk het boek: werken met engelen

Gesprekken met engelen van Doreen Virtue

Daarom worden in dit boek talloze eenvoudige adviezen en technieken gegeven waarmee je ook zelf gemakkelijk de boodschappen van engelen kunt horen. Als eerste natuurlijk van de engelen die altijd al bij je zijn en je vol liefde, ongemerkt bijstaan in alles wat je onderneemt zonder een oordeel te vellen. Je kunt jouw problemen aan de engelen geven, die ze zullen transformeren tot kracht en inzicht. Jouw dankbaarheid en geluk is hun betaling voor verleende diensten.Wees niet verrast als er wonderen gebeuren wanneer je de engelen eenmaal bewust hebt uitgenodigd in je leven.

Bekijk het boek: gesprekken met engelen

Als een engel je komt helpen van Hans Stolp

Veel mensen in onze tijd doen ervaringen met een engel op. Soms worden ze op een heel bijzondere wijze door een engel geholpen in concrete situaties, in andere gevallen ontvangen ze aanwijzingen hoe ze met een bepaald probleem zouden kunnen omgaan, soms ontvangen ze troost of inzicht. Weer anderen vertellen hoe ze de hulp en de kracht van een engel hebben ervaren bij een sterfbed, en nog weer anderen vertellen ons hoe bijzonder het licht is van de wereld waar de engelen leven. In dit boek komen de mensen die in de een of andere vorm hulp van een engel ontvingen, zelf aan het woord.

Bekijk het boek: als een engel je komt helpen

De grote aartsengel Michaël


We leven in de tijd van de grote aartsengel Michaël. Met hem zijn onvoorstelbaar grootse geheimen verbonden die in dit boek op een heldere manier worden belicht. Vanuit de geestelijke wereld begeleidt Michaël sinds het einde van de negentiende eeuw de allesbeslissende transformatie van de mensheid, weg van het materialisme. Wanneer we inzicht krijgen in de manier waarop Michaël ons inspireert en leidt, begrijpen we de vele verwarrende gebeurtenissen van onze tijd zoveel beter. Ze komen in een heel ander perspectief te staan, mede dankzij de liefdevolle stijl van schrijven en kennisoverdracht waarmee Hans Stolp ons weer weet te raken.

Bekijk het boek: de grote aartsengel Michaël

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!