Wolken en engelen: zo communiceren engelen met jou!
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
3 min

Wolken en engelen: zo communiceren engelen met jou!

3 min

Je kan op diverse manieren een teken krijgen van de engelen. Als je hun liefde, inspiratie of hulp nodig hebt, zullen ze je altijd willen steunen en laten weten dat ze bij je zijn. Je kan dan een boodschap krijgen via een voorwerp, zoals een veer, via muziek of via een vertrouwde geur die iets voor je betekent. Ook uit de vorm van de wolken kan je een teken van de engelen aflezen.

Een vorm in de wolken zien

Soms lig je in het gras of zit je op de fiets, wanneer je aandacht plotseling naar de wolken wordt getrokken. Die kunnen dan een vorm hebben van iets wat belangrijk voor je is, zoals een hart of een gezicht. Soms heeft een wolk zelfs de vorm van een engel met vleugels. Engelen staan voor licht, liefde en vreugde, dus ook een lichtstraal kan een teken zijn van deze boodschappers.

Door via de wolken contact te maken kan een engel laten weten dat hij er voor je is en je moed geven. Ook kan hij een waarschuwing geven of je doen inzien waar je de focus moet leggen in je leven.

Engelen antwoorden orakelkaarten

Engelen orakelkaarten

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt.

Bekijk engelen antwoorden orakelkaarten

De relatie tussen wolken en engelen

Engelen zijn hogere wezens die vaak als boodschappers van God worden gezien. In deze beeldspraak vliegen ze in de lucht – door de wolken – heen en weer tussen God en de mens. Ze helpen je met je bewustwording en het vinden van de weg die voor jou de juiste is in het leven.

Engelen worden vaak afgebeeld als witte wezens met vleugels, een harp of een speer, maar dat is een poging van de mens om vorm te geven aan een wezen zonder lichaam en met een onsterfelijke geest, dat een verbinding vormt met de hemel.

Een boodschap van de engelen

Omdat je dagen vaak hectisch zijn en je van de ene naar de andere taak holt, zul je de kleine tekenen van de engelen niet meteen zien. Aangezien engelen je heel graag willen helpen als je een vraag of probleem hebt, zullen ze hun antwoord of boodschap daarom vaak op verschillende manieren aan ons laten zien. De ene keer via de wolken, de andere keer via een droom of via een persoon die iets zegt wat precies past bij jouw situatie.

Soms weet je intuïtief dat er iets speelt in je leven waarbij je hulp nodig hebt. Je bent er echter niet bewust mee bezig, omdat je druk bezig bent met het leven van alledag. De boodschap van de engelen kan zijn om wat meer je intuïtie te volgen: je hebt onbewust om hulp gevraagd, dan heb je hier een antwoord.

Schrijf je ervaring met engelen op

Soms vertelt je intuïtie je dat je een teken van een engel hebt ontvangen, maar schakel je toch snel over op je rationele manier van denken. Je begint dan te twijfelen of het wel om een ervaring met een engel gaat. Wat in dat geval kan helpen is om je ervaringen op te schrijven. Je wordt je dan bewust van de signalen van engelen die je gekregen hebt en staat ervoor open om toekomstige boodschappen te zien.

Ook mediteren en wandelen in de natuur helpen je om je hoofd leeg te maken van je dagelijkse zorgen. Zo kunnen de engelen je makkelijker bereiken en hun inspirerende boodschappen en energie doorgeven!

Boek: Berichten van de engelen van Doreen Virtue

Engelen orakelkaarten

Doreen Virtue is een gerenommeerde naam in deze wereld. In dit boek vertelt ze hoe je eenvoudig leert communiceren met engelen. Ook biedt zij een bijzonder overzichtelijke stoomcursus om zelf, zonder tussenkomst van wie dan ook, contact te leggen met engelen, dat contact te intensiveren en in liefdevolle verbintenis met de eigen goddelijkheid te staan. De aartsengelen Michaël, Rafaël, Uriël en Gabriël leggen duidelijk en helder uit wat hun specifieke taken zijn waarvoor je een beroep op hen kunt doen.

Bekijk het boek: berichten van de engelen

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!