Wat doen engelen?
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
3 min

Wat doen engelen & wat zijn de taken van engelen?

3 min

Engelen zijn liefdevolle wezens, boodschappers van God. Waarschijnlijk ken je ze wel, maar misschien weet je niet precies waarom ze zo waardevol zijn. Engelen kunnen veel meer voor je betekenen dan je beseft. Daarom is het goed dat je weet hoe je met hen contact kan maken. Hieronder ontdek je hoe je dat doet!

Soorten engelen

Er zijn verschillende soorten engelen, waaronder de aartsengelen en de beschermengelen. Een beschermengel is een engel die jou tijdens je leven begeleidt en die je helpt bij het maken van goede keuzes, zodat je je levensdoel kan verwezenlijken. Aartsengels staan dichter bij God en helpen je in een specifiek levensgebied. Er zijn 15 aartsengel, die elk een sterke, liefdevolle energie hebben en je daardoor op een ander levensgebied kunnen helpen.

Waarmee kunnen engelen je helpen?

Engelen zijn boodschappers. Ze helpen je om je levensdoel te verwezenlijken en sturen je in de juiste richting. Ze helpen je met het vervullen van je diepste verlangens, zolang deze liefdevol en in lijn met je levensdoel zijn. Engelen kunnen je helpen in tal van situaties.

Ze helpen je jezelf vinden

Als je het gevoel hebt dat je niet weet waar je naartoe moet met je leven en je jezelf kwijt bent, dan helpt je beschermengel je zien wie je werkelijk bent en wat je levensdoel is.

Ze geven je troost

Het leven is niet altijd even makkelijk. Spijtig genoeg is verdriet een onderdeel van het leven. Op momenten dat je iemand mist of dat je het moeilijk hebt, kunnen engelen je troosten met hun zachte, liefdevolle energie.

Ze laten je dromen uitkomen

Engelen zijn magische wezens, het liefst willen ze je gelukkig zien en ze doen er dan ook alles aan om je dromen te laten uitkomen. Dit doen ze door je te helpen met het maken van de juiste keuzes en door je in contact te brengen met de juiste mensen. Hoewel engelen er alles aan doen om je wensen te laten uitkomen, zullen ze in de eerste instantie je helpen de beste beslissingen te maken. Soms komt een wens niet uit, omdat dit eigenlijk niet het beste is voor jou.

Zie ook: Top-10 boeken over engelen

Engelen aanroepen: hoe zorg je dat engelen je helpen?

Engelen kunnen dus heel veel voor je betekenen, maar hoe kan je contact met engelen maken?

Als je contact wilt maken met de engelen, dan is het belangrijk dat je eerst voor jezelf uitmaakt waarmee je wilt dat ze je helpen. Hoe duidelijker je bent, hoe beter ze je zullen begrijpen. Wil je hulp bij het vinden van een nieuwe baan? Roep dan aartsengel Chamuël aan. Hij is hierin gespecialiseerd. Voor kracht en bescherming roep je aartsengel Michaël. Het is dus belangrijk dat je de juiste engel aanroept, duidelijk formuleert wat je wil en als volgende stap openstaat voor de boodschap die ze je willen geven.

Als je het moeilijk vindt om de boodschappen van engelen te interpreteren, dan kan je gebruik maken van engelenkaarten. Hierop staan boodschappen van engelen vermeld, waardoor het erg duidelijk wordt voor jou wat de engelen je willen meegeven.

Prachtige sets met engelenkaarten

Wil je een engelenreading doen dan zijn er prachtige sets met engelenkaarten die je hierbij helpen. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Engelen antwoorden


Ook dit is een prachtige set van Doreen Virtue. Je stelt je vraag en krijgt antwoord middels de kaarten. Ze geven je betrouwbare leiding. Dit zijn kaarten zonder tekst. Verdere uitleg vind je in het bijgevoegde boek.

Bekijk kaartenset

Aartsengelen orakelkaarten

Wil je liever een reading doen samen met de aartsengelen. De aartsengel orakelkaarten van Doreen Virtue helpt je levensboodschappen beter te begrijpen.

Bekijk kaartenset

Gerelateerde informatie

In onze kennisbank vind je talloze artikelen met handige informatie. Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!