Wat zijn engelenkaarten?
Engelenkaarten
Spiritueel Groeien
Engelenkaarten
1 min

Wat zijn engelenkaarten?

1 min

Engelenkaarten zijn kaarten met een boodschap. Deze kaarten kun je bestellen in prachtige decks waardoor je elke dag of elk moment dat je past een kaart kunt trekken die je helpt in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Wat zijn engelen?

Het woord engel betekent boodschapper, of nog specifieker gevleugelde boodschapper. Een engel staat voor een energetische brug tussen de hemel en de aarde. Engelen maken deel uit van veel (religieuze) stromingen. Ondanks dat de definitie lijkt te verschillen omdat de stromingen qua gedachtengoed uiteenlopen blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn.

Zie ook: Welke soorten engelen zijn er?

Contact maken met engelen

Engelen kun je op verschillende manieren waarnemen. Iedereen kan ze waarnemen, jij dus ook. Doorgaans zit een ervaring in een bepaalde aanraking, een geur of het gevoel dat je beschermd wordt. Het is geen rationele waarneming. Je weet intuïtief dat je met een engel in aanraking bent geweest.

Verschil aartsengelen en engelen?

Engelen komen in vele vormen, zo zijn er aartsengelen, engelen en beschermengelen, maar wat is het verschil?

Engelen zijn er in grote hoeveelheden, ze werken voornamelijk persoonlijk met jou en begeleiden je wanneer je het moeilijk hebt. Een beschermengel is een persoonlijk engel die je al sinds de geboorte begeleidt. Aartsengelen staan bovenaan in de engelen hiërarchie. Deze engelen hebben een nog sterkere energie en staan het dichtst bij God.

Zie ook: Wat zijn aartsengelen en hoe kunnen ze je helpen?

Engelenkaarten Aartsengelen

Engelenkaarten aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Engelenkaarten ter ondersteuning

Engelenkaarten helpen je concreet contact te maken met engelen. Er zijn prachtige engelenkaarten te kopen. Via deze kaarten communiceren de engelen met jou. Je kunt elke dag of elke week (wat je maar wilt) één of meer engelenkaarten pakken ter ondersteuning van je proces.

Vertrouw op je eerste gevoel

Belangrijk bij het pakken van een engelenkaart is dat je jouw eerste gevoel volgt. Het helpt wanneer je een hele concrete vraag stelt voordat je de engelenkaart pakt. Vertrouw vervolgens op je intuïtie. Valt er een kaart uit het deck, vertrouw er dan op dat dit de juiste kaart is. Het is een signaal!

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!