Tekens of signalen van engelen herkennen: dit moet je weten!
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
4 min

Tekens of signalen van engelen herkennen: dit moet je weten!

4 min

Boodschappen van engelen worden vaak op een subtiele manier gegeven, soms zo subtiel dat we het niet eens doorhebben. Heb je wel eens het gevoel gehad dat er iets gebeurde dat je dacht; ‘dat lijkt wel een teken’? Dat kan een boodschap van een engel geweest zijn. Engelen proberen op verschillende manieren om contact met je te maken. In dit artikel bespreken we de meest voorkomende tekens.

Veertjes op je pad

Als je een veer op je pad tegenkomt kan dit verschillende betekenissen hebben. Het zou kunnen betekenen dat een engel je een boodschap wil geven, maar het kan ook een teken zijn dat er een engel bij je is. Op deze manier laat een beschermengel je weten dat hij of zij over je waakt en je liefde stuurt.

Zie ook: Witte veren als teken van de engelen: wat betekent dit?

Tekenen via dieren en baby’s

Niet alleen hebben dieren en baby’s ook engelen om zich heen, ze kunnen ook als een engel fungeren binnen het gezin. Dieren zijn er bijvoorbeeld met een opdracht van een engel, om je gezelschap en troost te bieden. Ook kunnen ze spanningen weghalen uit de gezinssituatie.

Een verandering in temperatuur

Engelen energie is warm. Voel je ineens een warme bries, dan is de kans groot dat er één of meerdere engelen bij je zijn. Als er engelen bij je in de buurt zijn heb je het nooit koud. Ben je met een grote groep mensen in één ruimte en je nodigt engelen uit, dan kun je dit ook erg goed voelen aan de temperatuur.

Lichtflitsen

Als er engelen in de buurt zijn, kun je soms korte flitsen of vonken zien van hun energie. Deze flitsen kunnen ontstaan in allerlei kleuren. De kleur van de flits is afhankelijk van de engel die op dat moment bij je is. Zie jij regelmatig vonken of flitsen? Dan kun je er zeker van zijn dat dit een teken is van jouw engele en dat diegene bij jou is.

Engelen getallen

Zie je steeds dezelfde cijfercombinaties? Bijvoorbeeld als je op je telefoon kijkt en de tijd 11.11 is? Of word je in de ochtend altijd om 5.38 wakker? Blijven deze getallen keer op keer terug komen bij je, dan betekent dit dat jouw beschermengel je graag iets wil laten weten.

Boek: berichten van je engelen

In Berichten van je engelen legt Doreen Virtue uit dat het bijzonder eenvoudig is om zelf te communiceren met je engelen en vertelt zij hoe je werkelijke engelenadviezen glashelder onderscheidt van je twijfels en angsten. Ook biedt zij een bijzonder overzichtelijke stoomcursus om zelf, zonder tussenkomst van wie dan ook, contact te leggen met engelen.

Bekijk boek: berichten van je engelen

Wolken

Ook via de wolken kunnen de engelen je laten weten dat ze er zijn. De wolken kunnen bijvoorbeeld een vorm aannemen van iets dat voor jou belangrijk is op dat moment. Maar ook kunnen ze een teken geven door middel van zonnestralen. Ben jij op een veelzeggende plek en schijnt er ineens een mooie lichtstraal? Dat kan een teken zijn dat er een engel in de buurt is en jou iets wil laten weten.

Zie ook: Wolken en engelen: zo communiceren engelen met jou!

Regenbogen

Als je vaak een regenboog ziet, dan kan je er zeker van zijn dat de engelen zich bezighouden met je wens. Door je een regenboog te tonen, vertellen ze je dat ze er alles aan zullen doen om je wens werkelijkheid te maken. Een regenboog staat namelijk symbool voor Gods belofte van liefde, veiligheid en ondersteuning.

Zie ook: Regenboog als teken van de engelen: symbolische betekenis

Via woorden en teksten

Je herkent vast wel de situatie dat je oog ineens valt op een tekst of een woord, bijvoorbeeld als je ergens langs loopt. Terwijl je het leest voel je kracht en moed en stroomt de energie ineens door je lijf. Engelen laten je op allerlei manieren weten dat ze bij je zijn en je liefde sturen. Komt er dus ineens een tekst voorbij die jou enorm aanspreekt, weet dat dat dit een engel is die jou zijn of haar liefde stuurt.

Dromen

Als je slaapt, kunnen engelen je makkelijker bereiken. Op dat moment zit je namelijk niet in je hoofd en sta je veel meer open voor boodschappen en tekens. Terwijl je slaapt ben je verbonden met de engelen om je heen.

Hoe herken je engelen tekens?

Iedereen is in staat om tekens van engelen te herkennen en je kunt er zeker van zijn dat je tekens van engelen krijgt. Maar hoe weet je nou wat de boodschap is die ze je willen meegeven? En hoe weet je zeker dat het een boodschap of een teken is? Als je een teken van een engel krijgt dan weet je zeker dat deze altijd vol zit van liefdevolle energie. Ze zijn hier alleen maar zodat ze jou kunnen helpen. Je voelt het daarom gewoon als je een teken krijgt van jouw engel. Als je een teken hebt ontvangen, dan zal je intuïtie je dit direct vertellen. Wees je echter bewust van het feit dat jouw hoofd de regie na een paar seconden alweer overneemt.

Engelen antwoorden orakelkaarten

Engelen orakelkaarten

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt.

Bekijk engelen antwoorden orakelkaarten

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!