Regenboog als teken van de engelen: symbolische betekenis
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
2 min

Regenboog als teken van de engelen: symbolische betekenis

2 min
Kom je de laatste tijd veel regenbogen tegen? Dan willen de engelen jou iets zeggen. Regenbogen zijn erg bijzonder en worden door de engelen vaak gebruikt als teken. Wil je meer weten over dit speciale teken dat op je pad komt en wil je graag weten hoe je contact kan maken met de engelen? Lees dan snel verder!

Waarvoor staat de regenboog?

Als je vaak een regenboog ziet, dan kan je er zeker van zijn dat de engelen zich bezighouden met je wens. Door je een regenboog te tonen, vertellen ze je dat ze er alles aan zullen doen om je wens werkelijkheid te maken. Een regenboog staat namelijk symbool voor Gods belofte van liefde, veiligheid en ondersteuning. Het zien van een regenboog kan ook betekenen dat je op de juiste weg zit en dat de engelen je aanmoedigen om verder te gaan. Zie je een bijzondere regenboog, zoals een maanboog? Dan is dit nog een groter teken dat je alle hulp zal krijgen die nodig is om je wens te vervullen.

Tekenen op je pad, wat nu?

Engelen zijn voor de meeste mensen niet zichtbaar, maar dat wil niet zeggen dat ze niet bij ons zijn. Je merkt dat engelen zich bij jou begeven als je steeds meer tekens op je pad krijgt. Dit zijn niet enkel regenbogen, maar ook muntjes, veertjes, het zien van engelennamen, engelennummers, enzovoort. Heb jij het gevoel dat je de laatste tijd steeds meer van deze engelenboodschappen tegenkomt? Dan is het een goed idee om contact met de engelen op te nemen. Op die manier zal je hun boodschappen leren begrijpen.

Zie ook: Tekens of signalen van engelen herkennen: dit moet je weten!

Zo maak je contact met de engelen

Contact maken met de engelen lijkt erg moeilijk, maar eigenlijk is het dat niet. Voordat je contact maakt, is het belangrijk om te bepalen welke engel je wilt contacteren. Als je hulp wilt in een bepaald levensgebied, dan kan een aartsengel je helpen. Wil je beschermd en begeleid worden op je levenspad? Dan kan je de hulp van je beschermengel aanroepen.

Roep de engel van je keuze aan en doe dit aan de hand van mediatie of gebed. Zorg ervoor dat je tijdens het aanroepen niet verstoord wordt en maak de kamer rustgevend door gebruik te maken van de juiste verlichting, kaarsjes, kristallen en eventueel wierrook. Eens je de engel aangeroepen hebt stel je je vraag. Focus je op de vraag en vraag hierbij ook hulp aan de engel.

Nadien kan je een engelenkaart nemen om het antwoord op je vraag beter te kunnen interpreteren. Kijk naar de engelenkaart die je getrokken hebt uit de stapel en probeer je gedachten uit te schakelen en je gevoel in te zetten om te kunnen opvangen wat de engel je wilt zeggen. In het begin kan het moeilijk zijn om de boodschap op te vangen, maar geef het niet op. De engelen zullen zich keihard inzetten om jou met het antwoord te helpen en vroeg of laat zal het je zeker lukken!

Engelen antwoorden orakelkaarten

Engelen orakelkaarten

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt.

Bekijk engelen antwoorden orakelkaarten

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!