Welke engel hoort bij je sterrenbeeld?
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
4 min

Welke engel hoort bij je sterrenbeeld?

4 min

Aartsengelen hebben als doel om jou te begeleiden op je levenspad. Ze zijn er altijd voor jou, ook al kan je ze niet zien. Als je het gevoel hebt dat je eventjes vast zit in je leven of dat je hulp nodig hebt kan het helpen om de aartsengel aan te roepen die past bij je sterrenbeeld. Hieronder ontdek je welke aartsengel jou verder kan helpen op je levenspad!

Waterman (21 januari tot 18 februari): aartsengel Cambiël

Als je geboren bent onder het sterrenbeeld Waterman is aartsengel Cambiël de engel die het best bij je past. Deze aartsengel heeft een turquoise energie en is vooral rustig en vredevol. Hij kan je helpen wanneer je het moeilijk vindt om opnieuw te beginnen en het oude achter je te laten. Als Waterman hou je van je vrijheid en avontuur. Aartsengel Cambiël helpt je om deze vrijheid te vinden en helpt je streven naar rechtvaardigheid.

Vissen (19 februari – 20 maart): aartsengel Barchiël

Als je geboren bent onder het sterrenbeeld Vissen dan ben je van nature erg intuïtief. Je neemt makkelijk de gevoelens op van anderen en doet niets liever dan anderen helpen. Als je hulp nodig hebt kan je aartsengel Barchiël aanroepen. Deze engel wordt gekenmerkt door een roze kleur en heeft een zachte energie. Hij zal je helpen om negatieve mensen uit de weg te gaan en je te richten op je levensdoel. De aartsengel zal je ook helpen je spirituele gaven verder te ontwikkelen en je emoties onder controle te krijgen.

Ram (21 maart-20 april): aartsengel Malahidaël

Als Ram ben je een energievolle persoon die optimistisch in het leven staat. Je hebt leiderskwaliteiten en vindt het fantastisch om anderen te inspireren. Aartsengel Malahidaël kan je hiermee helpen. Hij kan je ook de moed geven om door te zetten als het even wat moeilijker wordt en zal je ondersteunen om al je doelen te bereiken.

Stier(21 april-21 mei): aartsengel Asmodel

Als Stier ben je koppig en vastberaden. Je weet wat je wilt en zal alles doen om je doel te bereiken. Het is jou passie dat je helpt alles te bereiken wat je wilt. Als je er even niet aan uit kan, dan is er aartsengel Asmodel om jou te helpen. Deze aartsengel zal je altijd een duwtje in de juiste richting geven als je dat nodig hebt. Als je eventjes je doel uit het oog verliest kan zal hij je eraan herinneren waarvoor je het doet.

Tweelingen (22 mei-21 juni): aartsengel Ambriël

Als je sterrenbeeld Tweelingen is dan ben je erg intelligent, dromerig en creatief. Je vindt het fijn om telkens bij te leren en bent ook erg zorgzaam. Aartsengel Ambriël is de engel die bij je past. Hij helpt je bij je communicatie met anderen en zal je ook helpen om meer vooruitgang te boeken in je leven. Als je het moeilijk hebt om te studeren zal hij je meer kracht en inzicht geven.

Kreeft (22 juni-23 juli): aartsengel Muriël

Als Kreeft ben je erg gevoelig, huiselijk en liefdevol. Je vindt het belangrijk om er voor anderen te zijn en je draagt veel zorg voor de mensen rondom je. Aartsengel Muriël kan je helpen om je gevoelens onder controle te houden en zal je sterker maken, zodat je makkelijker klaar kan staan voor anderen en jezelf. Hij zal je leren ook aan jezelf te denken en zorg te dragen voor jezelf.

Leeuw (24 juli-23 augustus): aartsengel Verchiël

Als Leeuw ben je erg moedig en bezit je een uitzonderlijke kracht. Je kan de hele wereld aan! Je bent bovendien een vertrouwenspersoon die altijd klaarstaat voor anderen. Aartsengel Verchiël zal jou helpen de kracht binnen in je goed te gebruiken, zonder je bescheidenheid te verliezen.

Maagd (24 augustus -23 september): aartsengel Hamaliël

Als je geboren bent onder het sterrenbeeld Maagd ben je een leidersfiguur. Je bent dynamisch en vindt het fantastisch om anderen te begeleiden. Roep aartsengel Hamaliël aan om je te helpen om beslissingen te maken. Deze aartsengel zal je ook helpen de rust te vinden die je zoekt.

Zie ook: Aartsengelen aanroepen: dit moet je weten!

Weegschaal (24 september-23 oktober): aartsengel Zuriël

Met je evenwichtige persoonlijkheid ben je de ideale persoon om advies te geven aan anderen. Je kan altijd beide kanten van een verhaal inzien. Als Weegschaal ben je betoverd door schoonheid en ook eerlijkheid is erg belangrijk voor je. Aartsengel Zuriël helpt je de vrede te bewaren en de harmonie in jezelf te vinden.

Schorpioen (24 oktober-22 november): aartsengel Barbiël

De Schorpioen is liefdevol en hartstochtelijk en houdt ervan om zichzelf met anderen te omringen. Schorpioenen kunnen soms gesloten zijn, maar hebben toch een sterk verlangen om bij geliefden te zijn. Aartsengel Barbiël helpt je om jezelf meer te openen en helpt ook je bewustzijn te verruimen.

Boogschutter (23 november-22 december): aartsengel Advachiël

Als Boogschutter doe je graag je eigen ding. Je houdt ervan om tijd alleen door te brengen, het geeft je kracht. Aartsengel Advachiël helpt je met de ontwikkeling van je innerlijke zelf en je spirituele ontwikkeling. Hij zal je bovendien meer richting geven in je leven.

Steenbok (23 december-20 januari): aarstengel Hanaël

Als steenbok ben je een uitstekende vriend. Jouw loyaliteit is één van je beste kenmerken. Aartsengel Hanaël kan je helpen om relaties met anderen nog beter te maken en gelijksoortige zielen aan te trekken.

Zie ook: Wie zijn de aartsengelen?

Contact maken met je sterrenbeeldengel

Nu je weet wie de aartsengel is die je verder kan helpen op je levenspad is het fijn om te weten hoe je deze engel kan aanroepen. Gelukkig is dit niet zo moeilijk. Al wat je hoeft te doen is jezelf in een rustige kamer zetten met eventueel wat kristallen, wierrook en kaarsjes. Neem ook engelenkaarten bij de hand.

Ga zitten, vraag je aartsengel om je te helpen en stel vervolgens je vraag. Daarna pak je willekeurig een aantal kaarten uit het dek. De kaarten die je trekt representeren de boodschap die de engel jou wil meegeven.

Engelenkaarten Aartsengelen

Aartsengelen orakel

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!