Engelenkaarten die helpen bij antwoorden omtrent je liefdesleven en romantiek
Engelen
Spiritueel Groeien
Engelen
2 min

Engelenkaarten die helpen bij antwoorden omtrent je liefdesleven en romantiek

2 min

Zijn liefde en romantiek voor jou belangrijk? Als je wenst dat anderen van je houden, is het natuurlijk in de eerste plaats nodig dat je jezelf respecteert en dat je houdt van jezelf. Of je nu single bent of een relatie hebt, het is zinvol om na te denken over hoe het gaat – of in het verleden ging – met je relatie en wat je per se wel en niet wilt.

Zo kan je jezelf optimaal voorbereiden op een nieuwe relatie of je bestaande relatie verbeteren. Wil je hierbij graag een extra steuntje in de rug? Door middel van romantische engelenkaarten kunnen engelen je snel helpen met al je vragen over relaties en romantiek.

Belangrijke vragen over liefde

Op het gebied van de liefde heb je vast één of meerdere vragen. Heb je een partner, dan vraag je je misschien af of je wel in een goede relatie zit en wat beter is: stoppen of doorgaan. Als je nog geen soulmate of geliefde hebt gevonden, dan wil je vast graag weten wanneer dit gaat gebeuren.

Of je zou graag willen weten wat de reden is dat je maar geen partner vindt. Het kan ook zijn dat je twijfelt of je in moet gaan op de avances van iemand die romantische gevoelens voor jou koestert. Bij al deze vragen kan je de antwoorden van engelenkaarten als uitgangspunt nemen en zo naar een conclusie geleid worden die voor jou goed werkt.

Hoe kunnen engelenkaarten helpen?

Engelen zijn boodschappers tussen hemel en aarde die in veel religies en stromingen voorkomen. Veel mensen nemen ze waar via een aanraking, geur of gewoon een gevoel van bescherming. Engelenkaarten maken het mogelijk om op een eenvoudige wijze met engelenboodschappen in aanraking te komen.

Deze kaarten werken als volgt: eerst zorg je ervoor dat je helemaal ontspannen bent, dan bedenk je een concrete vraag die je bezighoudt en daarna pak je een kaart. Volg hierbij je gevoel en zie het als een speciaal teken als er bijvoorbeeld een kaart uit het deck valt.

Als je een boodschap ontvangt via een engelenkaart, dan kan je deze beschouwen als een aanwijzing waarmee je aan het werk kan gaan. De engelen staan je met plezier bij om de romantiek of liefde te vinden waar je zo’n behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan de boodschap om goed voor jezelf te zorgen, jezelf pleziertjes toe te staan en vertrouwen te hebben in jezelf. Doordat je met deze houding of acties jezelf aantrekkelijker maakt, trek je vanzelf de liefde aan.

Zie ook: engelenkaarten romantiek

Mooi geïllustreerde orakelkaarten gericht op romantiek

Er zijn eindeloos veel engelen en iedereen kan een beroep op ze doen. Het is wel belangrijk dat je daarbij duidelijk om hulp vraagt. Met de romantische engelenkaarten van Doreen Virtue krijg je hiervoor de juiste begeleiding. De kaarten met prachtige illustraties gaan over onderwerpen als zielsverwantschap en het aantrekken van je soulmate.

Ook het helen van problemen uit het verleden komt aan bod. Gebruik de 44 engelenkaarten met handleiding voor jezelf of voor vrienden en cliënten. Zo krijg je de touwtjes weer in handen voor wat betreft je liefdesleven en maak je je leven mooier!

Audioboek

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren. Doreen leert je hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen.

Ze geeft ook specifieke voorbeelden over hoe het Engelenrijk als een cupido kan ingrijpen in je liefdesleven. Begeleid door Steven Halpern’s mooie etherische muziek neemt Doreen je mee in een ontspannende visualisatie die de Engelen toestaat de blokkades die je liefdesleven beïnvloeden weg te halen. De Engelen van Romantiek weten dat wanneer je een bevredigend liefdesleven hebt, je grote vreugde in de wereld brengt.

Bekijk het audioboek: engelen en romantiek van Doreen Virtue

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie achter onder dit blog!