Wat betekent het getal 11:11?

Zie je de tijd van 11:11 verschijnen op je horloge, klok, een nummerbord of een bankafschrift? Weet dat cijfers altijd een boodschap in zich dragen. Zo kan het zijn dat engelen met je communiceren.

Wat is de boodschap achter het getal 11:11?

Zie je steeds het getal 11:11 dan mag je er van uitgaan dat het universum je aanspoort om aandacht te schenken aan je intuïtie. Zie het als een wake-up call die ervoor zorgt dat je geen kansen over het hoofd ziet. Het is van belang dat je bewust en aanwezig bent. Zie je het getal 11:11 verschijnen wordt je dan bewust van waar je zojuist aan dacht of van wat je ziet. Het is een herinnering aan het feit dat gedachten manifesteren.

11.11 is een vriendelijke reminder van je ziel, de bron, het universum dat alles op elkaar afgestemd is dan je precies bent waar je moet zijn.

Boek: getallen van de engelen door Doreen Virtue

Ben je nieuwsgierig achter de boodschappen achter getallen? Doreen Virtue heeft een boek geschreven waarin ze uitlegt wat alle getallen betekenen.

Getallen van de engelen Doreen Virtue

Bestel het boek

Omschrijving boek

Waarom zie ik altijd dezelfde getallen, waar ik ook ben?’ Dit is een van de meest gestelde vragen tijdens de workshops van Doreen Virtue. In Getallen van de engelen legt ze uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van getallenreeksen. Het kan zijn dat je vaak dezelfde getallen ziet wanneer je naar een klok kijkt of een telefoonnummer opzoekt. Deze handige gids biedt een interpretatie van de getallen 0 tot 999 en zal je helpen om de tekenen te leren begrijpen.

Bestel het boek

Andere getallen

In de kennisbank van Spiritueel Groeien vind je alles wat je moeten over engelengetallen: