Wat betekent het getal 12:12

Wat betekent het getal 12:12

Zie je de getallen 12:12 verschijnen op je horloge, klok, een nummerbord of een bankafschrift? Weet dat cijfers altijd een boodschap in zich dragen. Zo kan het zijn dat engelen met je communiceren.

Wat is de boodschap achter het getal 12:12?

Zie je steeds het getal 12:12 dan mag je erop vertrouwen dat het Universum tot je spreekt door middel van gedachten en ideeën. Het gaat om gedachten en ideeën die bijdragen aan het verbetering in jouw leven of in het leven van andere mensen om je heen. Vaak gaat het ook over uit je comfortzone stappen. Soms kan het lijken alsof je op het verkeerde spoor zit in je leven. Vertrouw erop dat het niet voor niks is.Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in de gebeden of intenties die je uitspreekt. Vertrouw op de uitkomst.

Boek: getallen van de engelen door Doreen Virtue

Ben je nieuwsgierig achter de boodschappen achter getallen? Doreen Virtue heeft een boek geschreven waarin ze uitlegt wat alle getallen betekenen.

Getallen van de engelen Doreen Virtue

Bestel het boek

Omschrijving boek

Waarom zie ik altijd dezelfde getallen, waar ik ook ben?’ Dit is een van de meest gestelde vragen tijdens de workshops van Doreen Virtue. In Getallen van de engelen legt ze uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van getallenreeksen. Het kan zijn dat je vaak dezelfde getallen ziet wanneer je naar een klok kijkt of een telefoonnummer opzoekt. Deze handige gids biedt een interpretatie van de getallen 0 tot 999 en zal je helpen om de tekenen te leren begrijpen.

Bestel het boek

Andere getallen

In de kennisbank van Spiritueel Groeien vind je alles wat je moeten over engelengetallen: