Edelstenen en engelen
Edelstenen
Spiritueel Groeien
Edelstenen
2 min

Edelstenen en engelen: energie en helende eigenschappen

2 min

Heb je wel eens gehoord van engelen edelstenen? Dit zijn edelstenen die je helpen om verbinding te maken met engelen energie. Deze engelen edelstenen helpen je trilling en energie te verhogen, zodat je de energie kunt voelen van de engelen en je makkelijker contact met ze kunt maken. Iedere engelen edelsteen heeft zo zijn eigen energie en helende eigenschappen. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten engelen edelstenen.

Seleniet

De Seleniet is een edelsteen die licht doorschijnend is en een prachtige witte kleur heeft. Van deze engelen edelsteen straalt een prachtige energie af. Deze energie is harmonieus en vredig, net als engelen energie. De Seleniet is niet alleen een steen die je helpt om het contact met de engelen makkelijker te maken, de steen draagt ook bij aan vrede in jezelf, rust in jezelf en balans.

De steen ondersteunt je en helpt je in je spirituele ontwikkeling, maar werkt ook aardend. Daarnaast versterkt de steen je intuïtie en heldere kanalen. Als je jezelf wilt ontwikkelen op spiritueel gebied, dan is deze steen zeker aan te raden.

Celestien

De Celestien is een heldere steen die blauw lichtgrijs van kleur is. De steen wordt een engelensteen genoemd, omdat deze tijdens de communicatie met engelen ondersteunend werkt. Wil je dromen waarin je contact hebt met engelen beter herinneren? Dan kun je de steen bewaren op je nachtkastje of onder je kussen. De Celestien werkt daarnaast ook nog eens rustgevend en kalmerend. De steen helpt je om pijn te verlichten en je spieren te ontspannen.

Angeliet

Qua kleur lijkt de Angeliet op de Celestien. Het is een krachtige engelensteen die blauw grijs van kleur is. De Angeliet helpt je om je eigen gevoelens te uiten en te accepteren. Piekeren en onzekere gedachten worden door het gebruik van de steen verminderd en de steen ondersteunt je wanneer je veel zorgen hebt. Het kan je helpen om emoties te begrijpen en te verwerken en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf.

De Angeliet is een spiritueel krachtige steen die je kan helpen om contact te maken met de gidsen en de engelen om je heen. Daarnaast zal de steen je tijdens het contact met engelen helpen om te aarden. De Angeliet werkt beschermend, verhelderend en kalmerend.

Angel aura engelen steen

De Angel aura steen is een bergkristal en een prachtige steen. Deze engelensteen heeft een laagje zilver, goud en verschillende metaal oxiden. De energie van deze steen is heel erg sterk; het verbindt je bijna direct met de energie van de engelen. Niet alleen helpt de Angel aura steen je met het communiceren met de engelen, het stimuleert ook spirituele en heldere inzichten.

De steen heeft een rustige en vredige energie, maar hij is toch heel erg krachtig. De Angel aura edelsteen kan je ondersteunen bij stressvolle momenten en brengt vrede en rust. daarnaast werkt de steen reinigend en kan dus gebruikt worden om je geest, je aura en je chakra’s te reinigen.

Welke engelensteen kun je het beste gebruiken?

Als je gebruik wilt maken van een engelensteen, dan kun je het beste kiezen voor de steen die het meeste aantrekkingskracht op je heeft. Op welke steen valt direct jouw blik? Naar welke steen word je toegetrokken? Welke steen vind je heel erg mooi? Ga gewoon af op je eigen intuïtie, dit zegt vaak al genoeg. Je kunt ze ook even in je handen houden, om te kijken welke steen het prettigste aanvoelt. Denk er echter niet te lang over na en ga voor je eerste ingeving; dat is namelijk je intuïtie en daar kun je op vertrouwen.

Je kunt vervolgens de edelsteen gebruiken om contact te maken met de engelen. Je kunt ervoor kiezen om de steen op je huid te dragen, bijvoorbeeld een armbandje of een ketting. Dit zorgt ervoor dat jouw energie verhoogd wordt en hierdoor kunnen de engelen makkelijker contact met je maken. Weet echter dat je niet perse een engelen edelsteen nodig hebt om te kunnen communiceren met engelen, het maakt het alleen makkelijker. De energie wordt namelijk gezuiverd en verhoogd door de engelen edelsteen en dit maakt het makkelijker voor de engelen om met je te communiceren.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie achter onder dit blog!