Akasha: definitie en uitleg

Akasha Veld

Heb je je ooit afgevraagd waar je herinneringen blijven, die herinneringen die zo oud zijn? Alles wat je ooit geleefd hebt, blijft op een plek die we Akasha Veld noemen. Het is in deze spirituele ruimte waar alle akashic records worden bewaard.

Akasha Veld. Wat is het?

Akasha is een woord dat afkomstig is uit het Sanskriet en betekent hemel, ether, een etherisch gevoel van grote kalmte en spirituele eigenschappen. In het Hindoeïsme vertegenwoordigt Akasha de materie van onze zielen.

De Akasha is het paradijs der zielen, een soort transcendentaal paradijs waar onze akasha-kronieken zijn opgeslagen, die niets anders zijn dan de tijden van ons leven in één enkele sfeer.

Daar vind je je verleden en alles wat je hebt bereikt, gedacht en gezien. Ook je heden, met je dagelijkse handelingen en al je huidige geheimen. En tenslotte, je toekomst, met alle mogelijkheden en pretenties die je hebt voor de bestemming.

Hoe werkt het Akasha veld?

De akashische kronieken, waarin alle informatie van alle mensenlevens wordt bewaard, is een plaats van extreme organisatie en lineariteit, zonder plotselinge veranderingen of wanorde. Het staat in constante verbinding met andere astrale vlakken en ontwikkelt zich geestelijk volgens de menselijke herinneringen en karmas.

Het belangrijkste gebruik ervan is een grote machine te zijn van herinneringen en menselijke evoluties. Wanneer wij in ons leven bepaalde moeilijke situaties doormaken, hebben wij de neiging ons tot deze spirituele sfeer te wenden, zodat wij - door ervaring en positieve vibraties - onze uitdagingen kunnen overwinnen.

Het Akasha Veld wordt ook aangesproken wanneer wij belangrijke aspecten van onze toekomst moeten kennen, zodat wij ons kunnen voorbereiden en niet het kompas zonder de kaart nemen.

Akasha kronieken: Hoe krijg je er toegang toe?

De toegang tot de akashische kronieken is een beetje moeilijk, want voor elk deel van je handelingen waartoe toegang wordt verkregen, moet je leven en je lichttoestand groter zijn. Mensen die in staat zijn toegang te krijgen tot specifieke punten in hun leven zijn gewoonlijk zeer spiritueel en bereiden zich hier met veel moeite en wilskracht op voor.

Het belangrijkste punt dat ons toegang geeft tot de akashische kronieken is spiritualiteit. We moeten leren het elke dag te beoefenen. Meditaties, voedsel, gemeenschap en handelingen in de maatschappij zijn de eerste stappen om alles goed te laten verlopen.

Meditatie

Meditaties kunnen gedurende elke periode van de dag worden gedaan en helpen ons om onze geest te zuiveren, zodat de ontmoeting met de Akasha doorzichtig en comfortabel is, zodat je niet wordt afgeleid en in staat bent om terug te krijgen wat je nodig hebt.

Voeding

Jouw voeding moet - bij voorkeur - biologisch zijn en zonder de consumptie van veel rood vlees. Offervaardig proeven en eten zorgt ervoor dat wij geestelijk tot irrationele dieren naderen, waardoor wij onze geestelijke verbindingen met het geestelijke verliezen.

Communie

Als het op broederschap aankomt, komen we op een cruciaal punt van zelforganisatie en betrokkenheid. We moeten in gemeenschap zijn met de mensen die we liefhebben en met onze doelen. Doorzettingsvermogen is noodzakelijk, anders zullen de deuren van de akashische kronieken zich sluiten.

Acties in de samenleving

En tenslotte zijn er de handelingen in de maatschappij - die niets anders zijn dan de karmische handelingen die wij verrichten tegenover onze broeders, vrienden en vreemden. Golven van dankbaarheid moeten worden gecreëerd, ongeacht of je van je naaste houdt of niet. We moeten aardig zijn tegen iedereen en altijd liefde verspreiden.

Reactie plaatsen