wat is reading

Wat is Reading ?

Alles in de kosmos is met elkaar verbonden en alles wat aanwezig is, is energie. Je straalt energie uit en je vangt energie op, zo gaat het te werk. Maar energie kan ook blokkeren, of gestoord zijn. Wanneer dat gebeurt kun je ziek worden of problemen krijgen waarin je blijft hangen. Readers of zieners, zoals ze ook vaak genoemd worden, zijn mensen die deze energie heel makkelijk oppikken. Ze lezen als het ware de energie die om je heen hangt en kunnen deze energieën gaan manipuleren. Het lezen van deze verstoorde energieën noemen we een reading.

Wie kan geholpen worden met een reading

Iedereen die wil geholpen worden met een probleem of fysieke klacht, kan geholpen worden. Het feit dat je openstaat voor een reading wil zeggen dat je hulp aanvaardt. Niet iedereen vertrouwt zijn of haar gezondheid toe aan de moderne geneeskunde, zelfs meer en meer mensen doen beroep op energie- en lichtwerkers.

Wat is een reader of ziener

Het zijn vooral mensen die gevoelig zijn aan energieën en vaak al sinds hun kindertijd dingen zien die anderen niet kunnen zien. Ze zijn geoefend in het bewust waarnemen van hun eigen intuïtie. Ze begrijpen de kunst om vanuit een bepaald punt jouw energie te lezen, zonder filter zoals bijvoorbeeld vooroordelen of schuldgevoelens. Wanneer een reader aan het werk is, krijgt hij of zij een hoop informatie door die veel verder gaat dan het rationele denken.

Wat kun je van een reading verwachten

Het meest belangrijke dat je zult krijgen tijdens een reading zijn inzichten in jezelf en je handelen. Problemen los je nooit op door hetzelfde te doen als waardoor je ze veroorzaakte en zonder daar inzicht in te krijgen, ga je ze ook nooit oplossen. Ook zal een reading een duidelijk verschil laten zien tussen hoe je dingen zelf ervaart en hoe je er over denkt. Misschien wel één van de belangrijkste informatie die je kunt krijgen tijdens een reading is het verschil te herkennen tussen energie die van jou is, of van bijvoorbeeld, een entiteit. Deze 'vreemde' energieën kunnen je verward maken en onzeker. Vanaf het moment dat je dit helder ziet, kun je gaan helen.

Verschillende soorten readings

Wanneer een reader werkt met de energie die je uitstraalt, werkt hij meestal op de zeven verschillende lagen van je lichaam en wordt aurareading genoemd. Bij een chakrareading daarentegen richt men zich vooral op de zeven chakra's die lopen vanaf je stuit tot je kruin. Bij thema-readings ga je dan weer specifiek op een onderwerp werken zoals je gezondheid, angsten, relaties, gidsen en zo meer.

Reactie plaatsen