Wat is astrologie?

Wat is astrologie?

Astrologie is een studie die bij mensen veel twijfels oproept, omdat zij wordt gezien als een instrument dat louter dient om voorspellingen te doen, en dat is niet het enige waar zij zich op richt. Als je bijvoorbeeld denkt dat het alleen gaat over het zonneteken en de gemeenschappelijke kenmerken van elk van de inboorlingen, dan hebt je het mis!

Astrologie bestudeert het individu diepgaand vanaf zijn basisimpulsen en leidt je zelfs naar de beste keuzes vertrekkende van jouw sterke punten geanalyseerd in de Astrologische Kaart.

Wat is Astrologie?

Moderne Astrologie of traditionele zijn studies die alle hemellichamen analyseren en de mogelijke relaties en invloeden die zij hebben op het leven van mensen en zelfs gebeurtenissen op Aarde die worden geleid door de vibratie en energie van een bepaalde planeet.

Wat is de oorsprong van deze term?

Dit woord is van Griekse oorsprong, waar "astron" sterren betekent, en "logos" studie, brengt de volledige interpretatie van de studie van de sterren.

Met Astrologie is het mogelijk om alle hemellichamen beter te begrijpen, de positie van planeten in het zonnestelsel, hoe zij de persoonlijkheid, impulsen en motivaties van een persoon beïnvloeden.

Wat zijn zonnetekens?

Het zonneteken wordt bepaald door de stand van de zon op het exacte moment van iemands geboorte. Het teken is echter de weergave van de dierenriem, die uit 12 delen bestaat (12 tekens) en de positie van een ster binnen het huis van een teken bepaalt een aantal persoonlijke kenmerken.

Als voorbeeld: zoals eerder vermeld, is er een zonneteken dat overeenkomt met het teken waarin de Zon stond op het ogenblik van de geboorte, dus is er ook een Maan-teken, dat is het teken waarin de Maan stond bij de geboorte, enzovoort.

Zij zijn in staat onze individualiteit, onze essentie, onze ontwikkelingspunten en ook onze kwaliteit tot uitdrukking te brengen.

Wat betekent de maan in de astrologie? Wat is een maanteken?

Om deze vraag te begrijpen moet je eerst begrijpen dat de maan in 28 dagen de aarde doorkruist, dus twee en een halve dag in elk teken doorbrengt. Op het moment van je geboorte stond de Maan in een van de 12 tekens van de dierenriem, en daardoor kun je je emotionele reactie op verschillende situaties beter begrijpen.

Wat is een astrologische kaart?

De geboortehoroscoop is een instrument dat laat zien waar elke planeet stond op het moment van je geboorte. Daarom wordt het beschouwd als een van de belangrijkste instrumenten in de Astrologie, omdat we er onze persoonlijkheid, uitdagingen, punten die versterkt moeten worden en kwaliteiten die benadrukt moeten worden om succesvoller te zijn in ons leven, volledig mee kunnen begrijpen!

Zal alles wat in de astrologische voorspelling staat ook gebeuren?

Het astrologisch orakel dicteert een tendens van het moment, gebaseerd op de houding van de persoon op dat exacte moment samen met de energieën van de sterren, zodat het niet mogelijk is te zeggen dat iets trouw zal gebeuren.

De periode van planetaire actie leidt ertoe dat je bepaalde impulsen krijgt, maar jouw keuzes en beslissingen zullen de feiten die kunnen gebeuren veranderen.

Wanneer wij het concept van de Astrologie begrijpen, en het krachtige orakelachtige instrument ervan, hebben wij de mogelijkheden van het lot in handen; dit wetende, kunnen wij moeilijkheden voorzien en er beter mee omgaan, of gebruik maken van kansen die een grote kans hadden onopgemerkt te blijven.

Reactie plaatsen