Wat is channeling?

Wat is channeling?

Channeling, wellicht heb je er al vaak over gehoord maar weet je niet precies wat het inhoudt. En als je niet op de hoogte bent van iets, kun je ook niet weten of het jou kan helpen bij bepaalde vragen waarmee je worstelt of, bijvoorbeeld een groot gemis. Tijd om eens dieper in te gaan over dit onderwerp en eens te gaan kijken wat channeling voor jou kan betekenen.

Wat is channeling

In het kort gezegd is channeling een verruimde staat van bewustzijn bereiken waardoor je contact kunt leggen met gidsen, jouw hogere Zelf of met de bron van alles. Vaak wordt gedacht dat, om te kunnen channelen, je heel spiritueel moet zijn maar dat is niet zo. Wie echt contact wil leggen met een hoger niveau, heeft vooral vertrouwen nodig, toewijding en een sterke wil om het contact tot stand te brengen.

Wat gebeurt er tijdens een channeling

Tijdens het channelen leg je als het ware een brug naar het hogere bewustzijn dat alles omvattend is en de plaats waar alleen liefde bestaat. Door contact te maken kom je in een hoger trillingsveld terecht die jouw kanalen openen waardoor je informatie krijgt uit de allerhoogste bron. Je begrijpt dat dit je eigen spirituele groei bevordert en dat je bewustzijn hierdoor zal transformeren.

Waarom een channeling

Meer en meer gaan mensen zich bezighouden met channeling en dit om verschillende redenen. Sommigen vinden het gewoon spannend om contact te maken met 'de overkant', ze zitten met onbeantwoorde vragen of, ze doen het om hun bewustzijn te verruimen. Feit is, iedereen die channelt heeft daar wel een reden voor. Zit jij met vragen waar je geen antwoorden op kunt vinden in het nu? Zou je het boeiend vinden om contact te leggen met één van jouw gidsen of een dierbare overledene? Lijkt het je fascinerend om te gaan putten uit de alles omvattende bron of wat dan ook, dan zal een channeling voor jou zeker werken.

Wat zijn gidsen

Ieder mens heeft gidsen, ze zijn een soort van leraren of tolken uit hogere sferen. Deze gidsen zijn reeds bij jou van voor je geboorte. Ze helpen jou om de verbinding te maken door bijvoorbeeld je energie op te wekken zodat je het contact makkelijker tot stand kunt brengen. Ze helpen je ook om je vaardigheden te ontwikkelen zodat channelen steeds beter zal lukken. Je kunt je gids zien als een onzichtbare vriend die altijd aan je zijde staat, die onvoorwaardelijk van je houdt en je voortdurend aanmoedigt en steunt.

Wie is jouw persoonlijke gids

Je overleden grootmoeder of overgrootvader, een zus of broer die er niet meer is; je gids kan iedereen wel zijn. Soms is het duidelijk om wie het gaat maar meestal kom je er niet eens achter. Indien je gids zich bekend wil maken, dan zal hij zich openbaren maar, gebeurt dit niet, dan heeft hij daar wellicht een goede reden voor.

Reactie plaatsen