De positieve kracht van aartsengel Haniël

Wie is aartsengel Haniël en hoe maak je contact met deze aartsengel?

Wat is een aartsengel?

Engelen zijn boodschappers van God die door God zijn geschapen en een onsterfelijke geest hebben. De aartsengelen staan in rang boven de engelen en nemen dus een bijzondere plaats in als leiders en hoofdboodschappers. Ze hebben een naam die eindigt op ‘el’ als ze altijd al een engel zijn geweest, zoals Gabriël of Rafaël. De aartsengelen met een naam die op een andere uitgang eindigt zijn vroeger een mens geweest, zoals Metatron en Sandalfon. Een aartsengel brengt je vragen en gebeden naar God en komt je altijd te hulp als je daarom vraagt!

Wie is engel Haniël?

Aartsengel Haniël is verbonden met vrouwelijkheid, de planeet Venus en met de maan. Ze wordt geassocieerd met schoonheid en kan je welbespraaktheid verbeteren. Ook kan je haar aanroepen in het geval van typisch vrouwelijke klachten op fysiek en mentaal gebied. Deze engel heeft veel kennis van edelstenen, kruiden en natuurlijke remedies. Tijdens volle maan kan je haar aanwezigheid goed voelen en zij kan je bovendien stimuleren om meer in overeenstemming te leven met de invloeden van de maan. Daarnaast kan ze kennis overdragen over het toevoegen van maanlicht aan drankjes en poeders.

Engelenkaarten Aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

Waar staat de engel Haniël voor?

Haniël – haar naam staat voor ‘glorie van God’ – helpt zowel mannen als vrouwen om in contact te komen met hun intuïtieve vermogens en zintuigen. Deze engel steunt je in je spirituele ontwikkeling en helpt je om in balans te blijven op momenten die voor nervositeit zorgen, zoals een sollicitatiegesprek of een presentatie. Ook kan ze je helpen om oude gewoontes los te laten. Dankzij Haniël kan je positief blijven denken en handelen, omdat deze engel ervoor zorgt dat je de positieve dingen in het leven blijft waarnemen. Dankzij haar zachte, blauwe energie laat je je niet zo snel meevoeren door negativiteit of door de emoties van anderen.

Zie ook: Welke kleuren horen bij de aartsengelen?

Contact maken met engel Haniël via engelenkaarten

Is het voor jou tijd om meer aandacht besteden aan je eigen wensen en doelen in het leven in plaats van je voornamelijk te richten op het welzijn van anderen? Haniël kan je helpen om het zorgen voor anderen te combineren met aandacht voor de zaken die je weer energie geven in het leven. Deze engel kan je stimuleren meer plezier te ervaren door bijvoorbeeld het luisteren naar muziek, het verbouwen van kruiden of creatieve activiteiten. Via engelenkaarten kan je gemakkelijk in contact komen met Haniël, die er met haar rustige energie voor zorgt dat je een blijer en gelukkiger mens wordt.

Engelenkaarten en hun toepassing

Contact leggen met een engel doen mensen van oudsher door middel van meditatie of gebed. Ook engelenkaarten zijn een populair middel om op een eenvoudige manier een boodschap van een engel door te krijgen. Elke kaart toont een mooi plaatje van een engel en heeft een positieve boodschap over belangrijke onderwerpen als liefde en vertrouwen. Elk advies helpt je een stapje in de goede richting. Zo kan je je leven zelf én met het steuntje in de rug van een engel in positieve zin veranderen!

Engelenkaarten Aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden

Kaartenset aartsengelen bestellen

De aartsengelen nader toegelicht

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Vragen

Laat gerust een reactie onder dit blog!